2777
2789
عنوان

استرس کنکور

98 بازدید | 7 پست

سلام من چند ماه دیگه کنکور دارم از اولش استرس زیادی داشتم و باعث شد درست نخونم. 

الان چند ماه بیشتر نمونده و هنوز این موضوع من رو اذیت می کنه. تو رو خدا اگر پیشنهادی دارین بگین.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو هم مصرف میکنی عزیزم؟

نه. دارو مصرف نمی کنم. ولی این استرسه نمی دونم دقیقا از کجا میاد توی نت که زدم علاعم پانیک یا همون اضطراب شدید اومد ولی من نه دلم می خواد به مامان بابام بگم که استرس دارم و منو ببرن روانشناس و اینا نه دیگه اعصاب برام مونده چون از یک ساعتی اذیت می کنه منو و اجازه نمی ده درسام بخونم. 

نه. دارو مصرف نمی کنم. ولی این استرسه نمی دونم دقیقا از کجا میاد توی نت که زدم علاعم پانیک یا همون ا ...

دقیقا میفهمم چی میگی چون منم این استرس رو تجربه کردم ....روانشناس زیاد قبول ندارم...... خب حالا تو چه راهکاری داری جز دارو که قابل اجرا باشه؟

دقیقا میفهمم چی میگی چون منم این استرس رو تجربه کردم  .... روانشناس زیاد قبول ندارم......  ...

نمی دونم گفتم ببینم نظر بقیه چی هست چون من که فقط دارم تحملش می کنم که حالم خوب باشه. گاهی اینقدر اذیت می شم و می بینم کاری از دستم بر نمیاد که می خوام گریه کنم.