2777
2789

مادر شوهرم بهم گفت تو دست فرمونت خوبه بیا ماشینو تو برون بریم یه دور بزنیم و جاریم و بچشم گفت بیان تنها نمونن الان برادر شوهرمو کوک کرده دارن دعوا میکنن منم تو خونمونم خیلی میترسم بچه هاااااا

انسان هایی که نیازی  به تنهایی ندارند انسان های کم مایه ای هستند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما همونی بودی ک گواهینامه گرفتی جاریت جنجال ب پا کرد؟

helen_21سابقم!کاربری قبلیم بوووووم!تیکر رسیدن ب ارزومه💪من سر این تاریخ نشستم تو خونم دارم ناهار درست میکنم ساعت 11 ظهر !بگو امین؟توروخدا😭😭😭دلبر؟چیکار کردی با دلم ک این روزا اندازه ای ک عاشقتم ازت متنفرم...این روزا دلم ن بودنت رومیخواد ن نبودنت رو!حال دل من خوب است اما اگر تارهای سفید موهایم و بغض های اشک نشده ام را نادیده بگیریم من خوبم!دلبر؟برگرد!من ب قلبم تورا قول داده ام!قول میدهم دیکرموقع خواب خانه را تاریک نکنم,ته دیگ غذا سهم خودت!دیگرچای نمیخوریم!برگرد دلبر یک فنجان قهوه میگذارم و این روزها را برایت تعریف میکنم بعد مقایسه میکنیم قهوه تلخ تر است یا اینر وزهای من😭

حس میکنم قصد تاپیک فهموندن دست فرمونه خوبه شما به ماس🤪

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
اخه سر من دعوا شده که چرا پدرشوهرم ماشینو داده دست من به اون نداده

برات مهم نباشه... والا ب خدا مردم چ عقده ای شدن...عین خیالتم نباشه... حسود خانم

helen_21سابقم!کاربری قبلیم بوووووم!تیکر رسیدن ب ارزومه💪من سر این تاریخ نشستم تو خونم دارم ناهار درست میکنم ساعت 11 ظهر !بگو امین؟توروخدا😭😭😭دلبر؟چیکار کردی با دلم ک این روزا اندازه ای ک عاشقتم ازت متنفرم...این روزا دلم ن بودنت رومیخواد ن نبودنت رو!حال دل من خوب است اما اگر تارهای سفید موهایم و بغض های اشک نشده ام را نادیده بگیریم من خوبم!دلبر؟برگرد!من ب قلبم تورا قول داده ام!قول میدهم دیکرموقع خواب خانه را تاریک نکنم,ته دیگ غذا سهم خودت!دیگرچای نمیخوریم!برگرد دلبر یک فنجان قهوه میگذارم و این روزها را برایت تعریف میکنم بعد مقایسه میکنیم قهوه تلخ تر است یا اینر وزهای من😭
من دیدم این تو ماشین ساکته هیچی نمیگه اصلا هرچی میگم جواب نمیده هااا

داشته نقشه میکشیده😂😂

💜سرگروه بنفش💜وزن اولیه86😕شروع 12/3(1/29.78.950)😍👍من قوی تراز اون چیزی که فکر می کنند هستم😄تاپیک گروه بنفش