2777
2789

وقتی برگشتین چه حسی داشتین 

اون دنیا چجوری بود براتون 

خیلی شکستم لطفا الکی نگین هرکی تجربه داره واقعا بگه😔😔

با من غریبگی نکن♡ با من که در گیر تو ام ♡      چشمات و از من بر ندار♡من مات تصویر توام♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستم بزنم که نتونستم

خیلی خوشحالم چون احمق بودم که میخواستم بمیرم

ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨
برو تکرارپس از زندگی روببین،اونجاکامل میگه

چه قسمتی شو من فقط اونایی خودکشی کردن منظورمه

با من غریبگی نکن♡ با من که در گیر تو ام ♡      چشمات و از من بر ندار♡من مات تصویر توام♡
میخواستم بزنم که نتونستم خیلی خوشحالم چون احمق بودم که میخواستم بمیرم

من الان تو اون حالتی ام که دوست دارم خلاص شم 😔

من الان تو اون حالتی ام که دوست دارم خلاص شم 😔

زمان 

به خودت زمان بده 

چشم هاتو باز که و اطرافت رو ببین 

وقتی همه اینا دست به دست هم بده میبینی که برای مرگ خیلی زوده

ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨
زمان  به خودت زمان بده  چشم هاتو باز که و اطرافت رو ببین  وقتی همه اینا دست به دست ...

زندگی برام تموم شده از هر طرفی تحت فشارم ت

من ۴ تا خودکشی ناموفق داشتم🖤

هنوزم پشیمون نیستم و رقبتی به زندگی ندارم شاید اگه موقعیت اش پیش بیاد باز هم خودکشی کنم

فقط خود اون فرد می‌تونه درک کنه شرایط بدش رو و دلیلش برای خودکشی قانع کننده اس