2777
2789
عنوان

این اندام قشنگه بچه ها؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3089 بازدید | 69 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه دک

یغنی چی هی سینه هاش کوچیکه اصلا سینه کوچیک وظریف قشنگ نه هرت و گنده 

اگر سوالی راجع به باشگاه یا ورزش داری ازم بپرس،در خیلی از موارد چون حوصله طرف مقابل رو ندارم اصلا اعلانش رو‌ باز نمیکنم و نخونده پاک میکنم خودت رو اذیت نکن بانو

سینه کوچیک نیست بجه ها

لباسش تیره هست کوچیکترنشون میده،،بنظرم اوکیه خوبه😍

😍لطفایه صلوات مهمونم کن تایه شغل خوب ومرتبط بارشتم نصیبم شه😍❤یه روزی میرسه که توی آینه بخودم میگم دمت گرم سخت بود ولی ازپسش براومدی😍
خوبه دک یغنی چی هی سینه هاش کوچیکه اصلا سینه کوچیک وظریف قشنگ نه هرت و گنده 

دقیقااااااا

😍لطفایه صلوات مهمونم کن تایه شغل خوب ومرتبط بارشتم نصیبم شه😍❤یه روزی میرسه که توی آینه بخودم میگم دمت گرم سخت بود ولی ازپسش براومدی😍
افرین. بالاخره یکی فهمید.    

اگه اندام خودته نریزش بهم😂😍همین سایز خوبه متوسط ،،بزرگتر دیگه بهت اویزمیشه اونوقت لاغرمیشی وسینه بزرگ ،،یعنی سایز بزرگ سینه برای یه ادم نسبتاخوب واندامی اونولاغرنشون میده