2821
2789
عنوان

عفونت در بارداری

119 بازدید | 14 پست

سلام دوستان جمعه تون بخیر 

من دوسه روزیه یه کم ترشحاتم سفید مایل به زرد یا سبز شده 

مشکلی هست بنظرتون؟؟ هفته چهارده بارداری هستم 

فردا نوبت دکتر دارم ، اگه بگم بهشون ، معاینه میکنه؟

یا همینطور دارو میده؟

اخه هفته اینده باید سرکلاژ بشم احتمال زیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خارشم داری؟ پماد و قرص سفیکسیم میده، تو بارداری معاینه نمیکنن خطرناکه

طول سرویکست چنده که میخوای سرکلاژ شی؟ 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
خارشم داری؟ پماد و قرص سفیکسیم میده، تو بارداری معاینه نمیکنن خطرناکه طول سرویکست چنده که میخوای سر ...

نه والا خارش و سوزش و هیچی ندارم 

تو بارداری قبلیم تو هجده هفته سرویکس نوزده بود ، سرکلاژ شدم 

ولی الان دوازده هفته سونو شدم،سی و دو بود..باید ببینم دکتر چیمیگه این هفته

نه والا خارش و سوزش و هیچی ندارم  تو بارداری قبلیم تو هجده هفته سرویکس نوزده بود ، سرکلاژ شدم& ...

32 که خوبه، من هجده هفته 30 بود گفت شاید نیاز باشه سرکلاژ شی ولی دکترم گفت نه سرکلاژ زیر 25 انجام میدیم

سرکلاژ دردم داره؟ 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
32 که خوبه، من هجده هفته 30 بود گفت شاید نیاز باشه سرکلاژ شی ولی دکترم گفت نه سرکلاژ زیر 25 انجام می ...

اخه من سابقه کم شدن طول سرویکس دارم برای همین احتمالش زیاده مه انجام بدم نه درد نداره عزیزم خیلی راحته 

البته من تو بارداری قبلم با سرکلاژ دوسانت باز شد دهانه رحمم بخاطر همین برای باز کردنش اذیت شدم ولی تو حالت معمولی این اتفاق نمیفته نگران نباش 

عزیزم اینستاگرام داری؟

من خودم اطلاعاتی ندارم گلم ولی میدونم خیلی خطرناکه خوب نشی😥چون خودمم درگیرش بودم😟 ولی 

doctor_zananegi

به این پیج پیام بده خیلی حرفه ایَن تو این زمینه

مشاورش رایگانه ، کلا مشاوره مشکلات زنانگی دارن

منم زیر نظرشونم مدتیه خیلی خوب و حرفه این خیالت راحت واقعا

ایشالله زود خوب شی گلم😘