2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتن تهیه کن حتما؟ بعضیا میگن برا مطالعه بیشتر ک لازم نیست  ولی اگه فقط تو ی ترم داریش از کتا ...

نمیدونم والا مثلن گفتن منبعمون اناتومی گری هست چیزی نگفتن دیگه 

بعضی همکلاسیام کتاب سفارش دادن ولی یه سریا میگن جزوه استاد کافیه نمیدونم چیکار کنم

نمیدونم والا مثلن گفتن منبعمون اناتومی گری هست چیزی نگفتن دیگه  بعضی همکلاسیام کتاب سفارش دادن ...

ن بابا آناتومی ک اصلا نگیر 

جزوه خود استادو بخون 

وقت اضافه آوردی ک نمیاری برو از کتابخونه بگیر بخون 

دوستانم الان گرفتن عمرا لاشو باز کنن

Off از ۶/۱۹🙃💕
ن بابا آناتومی ک اصلا نگیر  جزوه خود استادو بخون  وقت اضافه آوردی ک نمیاری برو از کتابخو ...

بنظرشما از سال بالایی های دانشگاه بپرسم هراستادی از کتاب سوال میده یا از جزوه و فایل های خودش؟

بنظرشما از سال بالایی های دانشگاه بپرسم هراستادی از کتاب سوال میده یا از جزوه و فایل های خودش؟

تخصصیا ۹۰ درصد از جزوه سوال میدن  مگر اینکه اصلا جزوه نده فقط کتاب معرفی کنه مث بافت یا فیزیولوژی 

ولی بعله حتما همین کارو بکن 

منم ترم اول کلی کتاب خریدم الان موند رو دستم 

Off از ۶/۱۹🙃💕