سلام یکی به من بگه چیکارر کنم عادت دارمم حتما باید ساعت دقیق باشه شروع کنم به اون کاری که مد نظرمه مثلا حتما باید ساعت ۱۵:۰۰ باشه اگه باشه ۱۵:۱۰ نمیتونم اصلا برم کارم و انجام بدم
اسمم زهراس نگید پیتزا جون😂🛍 تصمیم گرفتم دیگ ب گذشته سیاهی ک داشتم فک نکنم و تو زمان حال زندگی کنم🦋💙ینی دوس دارم کساییو ک مث خرس میخورن عین مارمولک لاغرنو جوری بزنم ک صدا خر بدن عین مرغ تخم بزارن😂🗡 و بدشانس واقعی ب من میگن ک روز ب روز چاق تر میشم🥴🏹 شازده کوچولو میگ : تنها با قلبه که میشه به درستی ببینیم ، چیز های مهم با چشم دیده نمیشن🏷👑 https://harfeto.timefriend.net/16464922231809 بنظرتون چجور ادمی ام ؟ سوال بپرسین جواب بدم🌱😌🤔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای خودت یه جایزه در نظر بگیر مثلا بگو اگه همین الان میرم فلان کارو شروع میکنم در عوض یه روز خودمو مهمون میکنن مثلا
از اینجور کارا که انگیزه بشه برات
موسیقی دردیم و سزاوار سکوتیم وقتـے ارزش زیادۍ قائل بشـے براۍِ کسۍ که لیاقتشو نداره ضربه اۍ میخورۍ که انتظارشوندارۍ ! من همونیم که اگه بغلش کنـے محکمتر بغلت میکنه
ایده خوبیه خدا کنه این عادته ذهنیم از بین بره خیلی بده🤦🏻♀️
اره 👏تو موفق میشی
موسیقی دردیم و سزاوار سکوتیم وقتـے ارزش زیادۍ قائل بشـے براۍِ کسۍ که لیاقتشو نداره ضربه اۍ میخورۍ که انتظارشوندارۍ ! من همونیم که اگه بغلش کنـے محکمتر بغلت میکنه