2777
2789

سلام دوستان ٣ هفته پيش تقريبا فكر كنم اميكرون گرفتم ، تاريخ پريودم رد شده چند روزه پريوز نشدم خيلي استرس گرفتم كسي مثل من بوده؟ يعني به خاطر اميكرونه؟ 

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊

آره 

هم کرونا 

هم واسکن 

هر دو باعث میشه 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره برا منم تاالان 5 روز تاخیر داشته لعنت به این اومیکرون اه

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

آره برا منم تاالان 5 روز تاخیر داشته لعنت به این اومیکرون اه

واقعا؟ يعني از استرس حتي نميتونم اب بخورم ، كي گرفتي شما؟ كي بايد پريود ميشدي؟

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
واقعا؟ يعني از استرس حتي نميتونم اب بخورم ، كي گرفتي شما؟ كي بايد پريود ميشدي؟

باید 8 م میشدم الان نزدیک یک ماه از بیماری گذشته

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

باید 8 م میشدم الان نزدیک یک ماه از بیماری گذشته

منم بايد ٧ ميشدم الان بايد چيكار كنيم ،

منم بايد ٧ ميشدم الان بايد چيكار كنيم ،

هیچی فقط صبر

من یه ماه پیش اومیکرون گرفتم اون ماه کلا پریود نشدم 

منم همينطور بايد ٧ ام ميشدم، اما از ديروز فقط لك بيني خيلي كم دارم، شمام لك بيني داشتي؟