2777
2789
عنوان

تولدشو یادم رفتهههههههههه😭

177 بازدید | 13 پست

وای بچه ها من چن وخ پیش تولدم بود بعد تا دوازده شب شد کلی تبریکو اینا ینی دقیققق یادش بود بعد من الان یادم نیس چاهارساله دوستیم هر سال یادم میره و کلی شک میکنم کِیه تولدش ولی خب با همون شک تبریکو میگما شانسی درس میشه نمیدونم چرا احمقم انقد ک یاداشت نکردم تو این چن سال😭😭😭😭 بعد مناسبتا خیلییییی براش مهمن خیلییییی  حالا چیکار کنم بین اینکه ۲۰یا ۲۱یا ۲۲ موندم توروخدا کمکککک خیلیم زود میفهمه اگ بخام از زیر زبونش بکشم بیرون😭😭😭😭😭😭

فاطی خانوم:)))))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم مگه مناسبت های مهم رو یادش میره🥺💔

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

میتونی بعد اینک فمیدی تولدشه(همون روزی ک استوری گزاشتن و اینا)چن وقت بعدش سوپرایزش کنی و بگی میخاستی قافلگیر بشه واسه همین اون روز به رو خودت نیاوردی😑😂

میگن از امید گفتن تو این روزا مثل گول زدن میمونه!«اما تو امید بده شاید یکی گول خورد خندید.»بخاطرش بخشید.بخاطرش ادامه داد. بخاطرش تلاش کرد.این رخت سیاه نا امیدی رو از تنش درآورد.ذهنش رو آب و جارو کرد. روزگار نفس کشید.دنیا جای قشنگ‌تری شد.تو کار خودت رو بکن. تو خوب باش. تو امید بده 🤍•ᴗ•                     

خب برو پیامای سال قبلو نگاه کن ببین تاریخش کی بوده

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)

من درکت میکنم 

واقعا همه چی یادم میره و ربطی به علاقم نداره

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
همون بیستم بگیر براش،اگر گفت امروز که نیست بگو میخواستم از خانواده ات و حتی بانک ها زودتر بهت تبریک ...

وای خیلی زود میفهمه یادمه یبار تبریک گفتم بعد گف دیر کردی خانوم دیروز بود بعد من گفتم نهههه امروزه گف اره امروزه خاسم ببینم یادته یا ن😭😱

فاطی خانوم:)))))