2821
2789
عنوان

طرز فکر جالب زهره فکور صبور

371 بازدید | 12 پست

تو نی نی سایت ۹۹درصد خانما اگه برگردن عقب ازدواج نمیکنن بچه دار نمیشن و میکن پیشرفت میکردن اگع ازدواج نمیکردن 

کلا ازدواجو مانع رسیدن به ارزو میدونن 

بعد خانم بازیگر میگه اگع برگردم عقب ازدواج میکنم بچع دار میشم دختر شوهر میدم پسر زن میدم و بازیگر نمیشم زندگی معمولی میکنم 

انسان چقد پیچیدس هرچی هم داشته باشه بازم نداشته ها رو میخاد انگار 

چقد انسان عجیبه واقعا

هرکسی حسرت نداشته هاشو میخوره عادیه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

انسان همینه 

همیشه در حسرت نداشته هاش

حالا اگه این مرحومه ازدواج می کرد و بچه دار می شد هم می گفت من حیف شدم استعدادهام هدر رفت .

وزن اولیه ۶۹.۸۰۰ وزن فعلی ۶۴ وزن هدف ۵۸☺قد ۱۶۵ تاریخ شروع ۴.۱۰.۹۹
خونه داری و بچه داری هم دستاورد کمی نیست  حالا نگاه نکن یه عده مسخره میکنن ولی برای یه سری اف ...

اره واقعاااا خیلیا دیگه خونه داری رو کم ترین چیز در دنیا میدونن ولی خارج از ایران به نظرم زن خونه دار وبچه دار عزتش بیشتر از ایرانه

هر کی ی تفکری داره خب مسلما هر آدمی دوست داره زندگی بدون دغدغه و بدون حاشیه داشته باشه بازیگری هم پراز حاشیه هس و دنبال ی نقطه ضعفن باید واسه بقیه زندگی کنی ن زندگی خودتو .

کاربر اقام درخاست دوستی ممنوع   ‌دلتنگ که باشی، انگار تمام دنیا دست زیر گلویت گذاشته اند و تا آخرین نفس بی رحمانه فشارش می دهند...دلتنگ که باشی،انگار هیتلر با ارتشِ ده هزار نفری اش هر لحظه قصدِ حمله به جانت را کرده است...دلتنگ که باشی...هوای قلبت همیشه دلگیر و غمبار است...و...چه سخت است این همه دلتنگ کسی بودن...❄️‌       دلم برایت تنگ شده استو وقتی که میگویم تنگنه مثل تنگیِ پیراهن!دلتنگیِ منمانند کشتی ای استکه بجای اقیانوس و دریااو را در حوض خانه انداخته‌اند…💔💔💔💔 دلتنگییه مرگ بدون دفنه…!‌ ..گاهی دلمبرایِ خودم تنگ می شود🤕‏!ما از دلگیریِ روزهایمان، به "شب" پناه می بردیم،و از دلتنگیِ شب هایمان، به روز...و اینگونه بود که تمامِ جوانیِ مان؛در ناتمامِ یک انتظار، "تمام" شد ..   بی توڪلماتبغض ڪرده‌اندو چشم شعرهایمــبوے نم باران بہ خود ڪَرفتہ‌اند...

مشکل اینه بیشتر ما فکر می کنیم با ازدواج و داشتن شوهر و زن ، پیشرفت میکنیم و میتونیم به آرزوها و رویاهای کودکیمون برسیم که این طرز فکر باید تغییر کنه 

ما باید فقط به خودمون متکی باشیم و تلاش کنیم و  همسر فقط میتونه   " یک همراه و یاور در این مسیر پیشرفت " باشه نه " یک سکوی پرتاب " 

بنظر من غیرممکنه ادم همسر خوب داشته باشه بعد بگه کاش ازدواح نمیکردم..

دقیقا همینه. چون فطرت انسان طوریه که از نوجوانی به بعد تغییر میکنه و دوست داره مستقل شه و به سمت جنس مخالف کشش پیدا میکنه چه پسر چه دختر.. ولی یه اتفاقاتی میفته که یارو میگه کاش گیر گرگ بیابون می‌افتادم ولی شوهر نمیکردم

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست