2777
2789
عنوان

بنظرتون بعد مرگ چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 25 پست
همیشه میگم این دنیا عادلانه نیست یکی فقیر یکی ثروتمند یکی مریضه و....میگم ادم چند بار میمیره و زنده ...

اره واقعا اگه فقط همین دنیا باشه و چیز دیگه ای نباشه خییلی ناعادلانه است😔اصن هدف خلقت ما چیه.که ی مدت زندگی کنیم و بمیریم

اینکه با یه ظاهر دیگه برگردیم دنیا عاقلانه نیست ولی خب هر چی قرآن گفته رو من قبول دارم و اینکه بعضیا میگن جهنم همون اعمال بدی هست که با خودمون می‌بریم یعنی تو قرآن‌که‌نوشته بعضیا هیزم جهنم اند یعنی اعمال بعضیا قابلیت عذاب برای خودشون و گناهکاران رو داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا اگه فقط همین دنیا باشه و چیز دیگه ای نباشه خییلی ناعادلانه است😔اصن هدف خلقت ما چیه.که ی م ...

هدف رو منم نمیدونم، ولی به بهشت و جهنم اعتقادی ندارم،اعتقاد دارم هر کی نتیجه اعمالشو بد و خوب تو همین دنیا میبینه،برا خودم که خیلی پیش اومده هم نتیجه کار خوبمو دیدم هم نتیجه کار بدمو

من زندگیو دوس دارم.چرا نمیشه تکرارش کرد😢

به نظر من این خودخواهی ما آدما ست که خودمونو نوع برتر میدونیم و اشرف مخلوقات

چرا باید فکر کنیم همه چی خوب محور ما میچرخه؟ 

تصور کن زمین اندازه این نقطه . تو کهکشان و خیلی ریزتر از این نقطه تو تمام جهان هستیه پس خیلی تفکر احمقانه آیه کهدفکر کنیم مایی که اندازه سر سوزنی نیستیم خیلی مهمیم و قراره کاری کنیم 

منتظر اتفاقات خوبم 
به نظر من این خودخواهی ما آدما ست که خودمونو نوع برتر میدونیم و اشرف مخلوقات چرا باید فکر کنیم همه ...

درست میگین واقعا🤦‍♀️ولی تو قران اینا رو نوشته.ینی این چیزا بنظر شما الکیه همش

درست میگین واقعا🤦‍♀️ولی تو قران اینا رو نوشته.ینی این چیزا بنظر شما الکیه همش

نمی‌دونم آخه وقتی ما هیچی نیستیم یعنی تو جهان هستی هیچ اندازه و‌عددی نیستیم چه هدفی ممکنه باشه 

من سنگریزه های رو زمین رو نگا میکنم میبینم زمین تو کل جهان مث همون سنگریزه هاست 

پس شاید حتی خود همون سنگ کوچیک داخلش جهانی بزرگ مث زمین باشه و موجودات زیادی توش زندگی کنن

بعد تصور کن اون موجودات حقیر فکر کنن محور خلقتن و هدفی از خلقتشون هست فکرشو بکن خنده دار نیست؟

منتظر اتفاقات خوبم 
نمی‌دونم آخه وقتی ما هیچی نیستیم یعنی تو جهان هستی هیچ اندازه و‌عددی نیستیم چه هدفی ممکنه باشه  ...

دقیقااا همینطوره.منم فکر نمیکنم بعد مرگ قراره طوری بشه.این چرخه ادامه پیدا میکنه مث حیوانات.و هیچ هدف خاصی توش نیست.اگه اینجوریه چقد مسخرست.واقعن هم مگه ما با بقیه حیوانات چ فرقی داریم؟ماهم مث اونا.بهتره بیخیال بشم و زندگی کنم تا بمیرم

دقیقااا همینطوره.منم فکر نمیکنم بعد مرگ قراره طوری بشه.این چرخه ادامه پیدا میکنه مث حیوانات.و هیچ هد ...

لذت ببر 

نمی‌دونم شایدم تو‌همون دنیای سنگریزه مانند خودمون یه چرخه ای باشه و ما روحمون بری جای دیگه ای خدا می‌دونه 

منتظر اتفاقات خوبم