2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Edcتون کی هست؟

آخرین باری کهnstدادید رحمتون کنتر اکشن داشت؟

به پزشکتون اطلاع ندادید؟

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         
Edcتون کی هست؟ آخرین باری کهnstدادید رحمتون کنتر اکشن داشت؟ به پزشکتون اطلاع ندادید؟

اخرین بار ۱۰روز پیش با درد کم رفتم بیمارستان گفتن دهانه رحم ۳فینگره و ان اس تی هم خوب بود اومدم خونه 

اگ هی میگیره و ول می‌کنه احتمالش هست پاشو برو بیمارستان منم همینجوری بودم تو بیمارستان چون بدون درد بستری شده بودم دردا رو جدی نگرفتم و مامای همراهمو صدا نکردم وقتی صداش کردم گف ااا سرش اومده پاشو الان برو ی معاینه شو 

ن درد داشتم ولی چون شنیده بودم زایمان طبیعی دردش خیلی شدیده  دردامو جدی نگرفتم فک کردم ماه درده

میخواستم تا صبح صبر کنم اخه مامای همراهم گفت هروقت دردت قابل تحمل نشد و ۵دقیقه یبار شد برو بیمارستان. شما هفته ی چند زایمان کردین؟