2777
2789
عنوان

مستاجری بهتره یا خونه داشته باشی

355 بازدید | 34 پست

سلام من خونهی پدر شوهرم  دوطبقه طبقیه پایینش  منم ۵ تا پله پایینه کابینت های کم انباری هم ندارم اصلا هرچیزی دارم و ندارم تو خونمه اعصابم داغون طبقه بالا جاریمه با اینگه خونه بزرگ داره نشسته  انگار خونه اونه واقعا دلم میخواد دوسال ا ن بیاید طبقه پایین ببینم میتونه تحمل کنه از ی طرف دلم نمیاد برم مستاجری با این گرونی اعصابم خرابه دمه عید دستم به تمیز کاری هم نمیره دلمم نمیاد خرجش کنم زیر زمینیه نمیدونم چکار کنم 😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی امروز رو رفتیم دنبال خونه هر دومون هم اعصابمون خورد شد هم خسته شدیم ادم یه چهار دیواری از خودش یا حالا پدرشوهرش باشه ک بشینه و پنج ماه به سرسال استرس اجاره و جابجایی رو نداشته باشه از کاخ اجاره ای خییییلی بهتره 

خدایا شکررررت 😙

منم خانوادم این مشکلو داشتیم ما حتی حموم نداشتیم عموهام و مادربزرگم تو ی حیاط بودیم بعد ۱۰سال رفتیم مستاجری سخت بود اما توکلت به خدا باشه بهتر از اون فلاکته 

بعد چندین سال تونسیم ی خونه نقلی بگیریم

ایشالا قسمت شمام بشه♡

شاعر،نقاش و کمی گیمر:»تمام روح من در کنار اوست حتی اگر جسمش کنارم نباشد برای همین است که تنها وقتی نزدیک اش هستم احساس زندگانی میکنم💜
خوش بحالتون انقدر دلم خونه تمیز و خوب میخواد

عزمزمه من خونه خودمه اما مال منم زیر هم کفه البته ۱۰ تا پله مال شما زیر زمین حساب نمیشه میشه منهای ۶۰ مال ما منهای ۱۲۰ به نظرم دلتو چرکین نکن چند متره؟حیاط واسه شماست؟