2777
2789
عنوان

خیلی سردم

194 بازدید | 7 پست

شخصیتم چ تو چت چ مواقعی ک یکیو حضوری میبینم خیلی یُبس و خشکه کلا خیلی سردم چند بارم تلاش کردم مثل بقیه گرم بگیرم نشد حتی چند نفر بام  ارتباطشونو ب حداقل رسوندن نمیدونم دیگ باید چیکار کنم؟ یا اصلا لازمه کاری کنم؟ 

...Turn off your emotions

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرد بودن زیاد اصلا خوب نیست سعی کن با دوستات زیاد حرف بزنی بهشون پیام بده  زنگ بزن کم کم درست میشی

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

خیلی ها سرد هستند و براشون هم مهم نیست،  با خودشون با شخصیتی که دارند اوکی هستند و براشون هم مهم نیست که دیگران چه فکری می‌کنند 

دست و پا گم کرده‌ای دیدم، دلم آمد به یاد. سالک یزدی 🌸💛
منم اینحوریم و راضیم حوصله گرم.گرفتن ندارم 

دقیقا ولی از تیکه هایی ک بم میندازن خیلی اذیت میشم فک میکنن دارم شاخ بازی در میارم یا براشون کلاس میزارم 😐

...Turn off your emotions
دقیقا ولی از تیکه هایی ک بم میندازن خیلی اذیت میشم فک میکنن دارم شاخ بازی در میارم یا براشون کلاس می ...

اگه خودت راحتی اهمیت نده البته سردیت در حدی نباشه که کم کم از اجتماع دور بشی و خدای نکرده افسرده شی ماها درونگرا هستیم اونا برونگرا