2777
2789
عنوان

حذف موهای زائد خیلی خیلی راحت ☺☺

30622 بازدید | 61 پست

سلام خانوما چطورید روش راحت حذف موهای زائد رو براتون بگم ☺

ترز تهییه : یک قاشق خمیر دندان را در ظرف بریزید و یک قاشق لیمو و دو قاشق (همه غذا خوری) جوش شیرین را بریزید و سه قاشق شکر و یک قاشق روغن کنجد و هم بزنید و یک روز بزارید بماند بعد هرروز به مدت ۳ ساعت روی دستتان بزارید و بعد بشورید زیاد استفاده کرده تا موهاتون از بین بره برای تمامی نواحی بدن هم عالی و مناسب هست نتیجه گرفتید در تاپیک بگید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی میره ای همه راهو😂

🟩🦁🟥 تا ابد✨💫" برات اون لبخندی رو ارزو میکنم که بعدش میگی : آخیشششش بالاخره شد .می دونی رسیدن کلا قشنگه !رسیدن به آدمی که دوست داری ، رسیدن به شغل مورد علاقت، رسیدن به رویاهات . . .برات رسیدن و آرزو میکنم ، صبحی رو که با خوشحالی از خواب پا میشی !می دونم که می تونی ، پس روزات پر از رسیدن رفیقِ من 🤍