2777
2789
عنوان

یکی از فامیلا داداشش بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 1318 بازدید | 58 پست
من وقتی کلاس دوم ابتدایی بودم مامانم بهم گفت مرد همیشه یه مرده شعور نداشته باشه اونجاش به جای عقلش ک ...

الهی خب خوب گفته باید بچه ها اگاه شن

🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥
انقدر که این سایت رومن تاثیر مخرب گذاشته هر روز گوشی دخترمو چک میکنم..

چه بهتر باید چک شه گوشی خوهرمم مامانم چک میکنه الان خوب و بد زمونه نمیشناسه

🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم کثیف به خواهر خودشم رحم‌نمیکنه

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
نه جدا نشدن رفتن از شهرمون دخترشم شوهردادن به پسر معلول    

اخ اخ اخ الهی بمیرم براش دختره عذاب کشیده چقدر

ب راه راست چیه خواهر از زمین برداره ایشالا

میدونی من خیلی رو لباس پوشیدن بچه و پدرمادر حساسم رو حمام رفتن دختر با پدر حساسم حالا یه عده میان میگن عقب مونده ولی ۵۰ درصد مشکلات از همینجاها شروع میشه من بشدت معتقدم یه حریمی باید تو لباس پوشیدن و رفتار پدر مادر با اولاد و همچنین خواهربرادر باشه

میدونی من خیلی رو لباس پوشیدن بچه و پدرمادر حساسم رو حمام رفتن دختر با پدر حساسم حالا یه عده میان می ...

منم واقعا بهش موعتقدم نظر بقیه هم چندان برام اهمیتی دیگه نداره

منم واقعا بهش موعتقدم نظر بقیه هم چندان برام اهمیتی دیگه نداره

متاسفانه الان با یه کلمه روشنفکری و جهان سومی خیلی بی بند‌وباری و فساد رواج پیدا کرده خدا به فریادمون برسه ما بچه کوچیک داریم خدا عاقبت بخیرشون کنه😔

متاسفانه الان با یه کلمه روشنفکری و جهان سومی خیلی بی بند‌وباری و فساد رواج پیدا کرده خدا به فریادمو ...

حالم از این کلمه روشنفکر بهم میخوره

متاسفانه الان با یه کلمه روشنفکری و جهان سومی خیلی بی بند‌وباری و فساد رواج پیدا کرده خدا به فریادمو ...

چون هیچمون اصولی نیس بچه ها هیچ آموزشی نمی‌بینن هیچی نمی‌فهمن اکثر مادرا نمیتونن به بچشون آموزش بدن نتیجه اش میشه تجاوز ولی اگه بچه آموزش ببینه بفهمه باید چیکار کنه بتونه ازخودش دفاع کنه این چیزام کم میشه

چون هیچمون اصولی نیس بچه ها هیچ آموزشی نمی‌بینن هیچی نمی‌فهمن اکثر مادرا نمیتونن به بچشون آموزش بدن ...

عزیز یه چی بگم؟ اینا همه شعاره

میدونی من که یک زن بزرگم هرگز زورم به زور مردی که خیمه زده رو تنم نمیرسه چه برسه به بچه بیچاره که جونی نداره

عزیز یه چی بگم؟ اینا همه شعاره میدونی من که یک زن بزرگم هرگز زورم به زور مردی که خیمه زده رو تنم نم ...

میگم که مادراهم آگاهی ندارن بچه رو جایی که نباید بذارن میذارن وگرنه من دیدم کشورهایی دیگه چجوری به بچه آموزش میدن که کجا نمونه چیکار کنه 

میگم که مادراهم آگاهی ندارن بچه رو جایی که نباید بذارن میذارن وگرنه من دیدم کشورهایی دیگه چجوری به ب ...

اره بله با این موضوع کاملا موافقم بنظرم وقتی دختربچه داریم حتی نباید تو خونه پیش برادر بزرگترش تنهاشون بذاریم