براش ۵ تا صلوات میفرستم به نیت امام زمان ان شالله تا ولادت امام زمان ع ان شالله تا تولد امام زمان ع حل شه...
شماهم اگه دوس دارید یک صلوات بفرستین به نیت رسیدن به حاجتم در روز تولد امام زمان ع...
خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯باید بتونم به این اهدافم برسم ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواستههاشون پیدا میکنن
لایک کردم یعنی خوندم..ان شالله کسی بی جواب از این تایمیک نره..
اما زمان دل هممون را روشن کنه بخاطر تولدش
اللهم عجل لولیک الفرج ...الهی و ربی من لی غیرک... خدا جونم منو به آرزوهای دلم برسون لطفاً... با دستهای خودت راه زندگی مو هموار کن... باز میشه این در صبح میشه این شب به امید خدا... برای دلم و بیقراری هایش والعصر میخوانم و تکرار میکنم تواصعوا بالصبر و تواصعوا بالصبر و تواصعوا بالصبر.....💛💛💛💛 من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد،،،🌻🌻🌻🌻
تو رو خدا دعام کن به ارزوم برسم و تا قبل از عید نوروز با عشقم کنم به خیر خوشی و عشقم خیلی خیلی عاشقم باشه و بهم خیانت نکنه و انشالله عید نوروز امام رضا بطلبمون بریم پابوس اقا امام رضا🤲😭😘
تو رو خدا تو رو قرآن برای حاجت روا شدنم دعاکنید😭😭😭😭🤲🤲🤲🤲🤲