2777
2789
سیب زمینی سرخ کرده هرروز باسس کچاپ بخور یه هفته ای کلی وزن میگیری

اگه جواب بگیرم دعات میکنم😊انقد دستام لاغر شده که نگو از هر چی دارو چاقی بدم اومده صورتمم خیلی لاعر شده قدم بلنده بیشتر نشون میده

اگه جواب بگیرم دعات میکنم😊انقد دستام لاغر شده که نگو از هر چی دارو چاقی بدم اومده صورتمم خیلی لاعر ...

دعاکم کن رفیق سریه هفته نتیجه میگیری درضمن صبحونه خوردن خیلی مهمه تو وعده هارو همرو بخور بعدازظهرم سیب زمینی سرخ شده باسس بخور ازحد توانت بیشتر مثلا اگه بایه بشقاب کامل سیر شدی نصف دیگه روهم بخور بزور کلاغذاهات رواینطوری بخور هروقت سیرشدی یکم دیگ بزور بخور 

دقیقا لاغری برعکسشه هنوز گشنه ان باید دست ازغذاخوردن بکشن این خیلی سخت تره خخخ

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه جواب بگیرم دعات میکنم😊انقد دستام لاغر شده که نگو از هر چی دارو چاقی بدم اومده صورتمم خیلی لاعر ...

قدووزنت چقدره 

من قدم ۱۷۰ وزنم ۶۷ بنظرت چ وزنی برام مناسبه من وزنم ۷۰ بود کم کردم وزنمو خیلی حس خوبیه

قدووزنت چقدره  من قدم ۱۷۰ وزنم ۶۷ بنظرت چ وزنی برام مناسبه من وزنم ۷۰ بود کم کردم وزنمو خیلی ح ...

من ۱۶۹ قدمه وزنم ۵۸ شده اووووم😔😔

تو خیلی خوبی خوشبحالت البته من شبا دیر میخوابم صبجنونه و نهار یکی میشه 

من ۱۶۹ قدمه وزنم ۵۸ شده اووووم😔😔 تو خیلی خوبی خوشبحالت البته من شبا دیر میخوابم صبجنونه و نهار یک ...

وااای خخخ من دارم وزنموکم میکنم به وزن توبرسم که ناشکری میکنید تیپ به این خوبی داری 

وااای خخخ من دارم وزنموکم میکنم به وزن توبرسم که ناشکری میکنید تیپ به این خوبی داری 

شکم اصلا ندارم خوبه فقط دستام لاغر شده بدجور بدم میاد رگایه دستم مث پسرا معلوم شده 😂😂خیلی نه ۴ یا ۵ کیلو میخوام بیاد رو وزنم

شکم اصلا ندارم خوبه فقط دستام لاغر شده بدجور بدم میاد رگایه دستم مث پسرا معلوم شده 😂😂خیلی نه ۴ یا ...

ن ۵۸ خیلی قشنگه ۵۵ عالیه 

وزنتوزیادنکن منم  با ۷۰کیلوبازم شکم نداشتم چون قدمون بلنده الان ۶۷ ام خیلی قشنگ تره تیپم خخخ 

عزیزم چجوری بدونیم که اصله تقلبی نیست؟

من نمیدونم ازجای خوب باید بگیری 

ولی نظرمن اینه کلانخور همون سیب زمینی سرخ کرده روامتحان کن سریه هفته نتیجه میگیری من همینطوری وزن اضافه کردم رفتم دکتر گفت سیب زمینی سرخ کره

شکم اصلا ندارم خوبه فقط دستام لاغر شده بدجور بدم میاد رگایه دستم مث پسرا معلوم شده 😂😂خیلی نه ۴ یا ...

رگ برجسته خیلی خفن شده مثث اینکه اون روز دوستم میگفت وای رگای دستت چ خوبه 😑😂 

رگ ربطی نداره فکرکنم ب وزن مال من همیشه هس صبی بشم بدتر میزنه بیرون

رگ برجسته خیلی خفن شده مثث اینکه اون روز دوستم میگفت وای رگای دستت چ خوبه 😑😂  رگ ربطی نداره ...

دوس ندارم فک میکنم کسی ببینه میگه این هیچی نمیخوره از گشنگی دستاش اینجوری شده😅😅

دوس ندارم فک میکنم کسی ببینه میگه این هیچی نمیخوره از گشنگی دستاش اینجوری شده😅😅

خخخ اشتباه نکن همه درآرزوی لاغری ان این روزا بگو رژیم میگیرم مراقب تغذیه اامم که چاق نشم وفیت بمونم همه چیزایی که ماداریم به فکرخودمون بستگی داره