2777
2789
جدی میگم تو صد تا مرع کار همه رو راه میندازه کمر فیل داره😂

آره  یه بار پسرم میکفت فککنم این خروسا اول آدم بودن خدا تبدیل به خروسشون کرده 😄 چون خیلی روی مرغاشون  حساسن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره  یه بار پسرم میکفت فککنم این خروسا اول آدم بودن خدا تبدیل به خروسشون کرده 😄 چون خیلی روی م ...

😂😂😂

کاش ادما هم مثل خروس بودن 😂

هروس نه ب هیج مرغی نمیگه😂

هرکی میاد میزنه جا براش کارش راه بی افته 😂

باهرکی ساختیم باختیم
خروسه ترسیده. صدای واقعی خروس از گوگل دانلود کن براش بزار ببین عکس العملش چیه. خروسه میفهمه صدا واقع ...

صدای خروس میده ولی گاهی وقتا مثل مرغ قد قد میکنه. البته یه هروس داریم که خیلی وحشیه و اینو میزنه و دنبال میکنه  

ببین استارتر بشین خیلی منطقی و آروم،  بدون سرزنش کردن باهاش صحبت کن ببین مشکلش چیه 😐😂

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

صدای خروس میده ولی گاهی وقتا مثل مرغ قد قد میکنه. البته یه هروس داریم که خیلی وحشیه و اینو میزنه و د ...

من خروس خیلی دوس دارم عوض من لپشو ماچ کن.😍😍

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ