2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

من از اینا دارم بیشتر سلیقم اسپورته

وای منم همینو دارم البته دو دونه یکی سفید یکی زرد ...دستم نیست ...تک پوش دستمه ..دوست ندارم طلا ازم آویزون باشه ..من تازه سه ماهه خریدم 

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲
اقوام مون رادیولوژیه میگه خانمهایی که میان برا عکس ،بعضیاشون خیلی طلا دارن با خودم میگم اینا چقد پو ...

آره منم ی بار مترو بودم ی خانومه انقدر النگو دستبند گردن بند انداخته بود ی پی رزنه بهش گفت به خاطر طلا نکشنت اون هیچی نگفت خواستن پیاده بشن دخترش حدود ۱۴سالش بود گفت نه بابا همشون بدله 😅

وای منم همینو دارم البته دو دونه یکی سفید یکی زرد ...دستم نیست ...تک پوش دستمه ..دوست ندارم طلا ازم ...

من خودم گلدرز دوس دارم شوهرم پیش رفیقش اورده زرد اورده دیگه انداختم ولی بعد عید یدونه گلدرزشم میگیرم خیلی محکمو راحته اصلا حس نمیشه

تو…قلب منی💍❤️‍🔥
طلا خودش اسکل بازیه ولی چون طلاست با ارزشه و قابل قبول ولی بدلیجات نه با کلاسه ن با ارزش

آره خدایی،منم کلا ب نقره جات بیشتر علاقه دارم تا طلا،بدلی عمرا بندازم