2777
2789
عنوان

من و نامزدم....بیاین

627 بازدید | 63 پست

سلام....امیدوارم حالتون خوب باشه من یکساله نامزدم قراره عروسی کنیم ....جهیزیه خیلی گرونه.....الان ک‌رفتم و‌دارم میخرم....دلم‌برا بابام میسوزه میخوام کلاعروسی رو‌کنسل کنم نامزدمیمم بهم بزنم دلم نمیخواد خودم تو ارامش باشم و بابام همه در امدشو بزار پای قسطای جهیزیه...نامزدمو خیلی دوس دارم...اما ب تنهاییم بیشتر عادت دارم دارم عذاب میکشم برا جهیزیه اینجا رسمه کم کم۴۰۰میلیون جهیزیه رو ببری انگار ازدواج نکنم خیلی بهتره خیلی داغونم ودلم گرفته

خسته از زندگی🥲💔

🙄🙄🙄🙄🙄

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز پول جهیزیه جور میشه چرا اقساطی برنمیدارین؟

اگه بهم بزنی که بدتر بابات داغون میشه تا از نظرمالی پولش بره

خدایا نینی تو دلم سالم و صالح حفظش کن🥺❤💋      خداجونم دامن همه منتظرارو سبز کن الهی امین💚🤲
چیه عزیزم

کمتر بگیر خب بالاخره پدرمادرا ارزوشونه دخترشون رو تو لباس عروس ببینن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

آنه میخای کمک بابات کنی جهیزیه سبک و ضروری  وردار

گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد💛

به نظر خودت نامزدیتو بهم بزنی بابات خوشحال میشه؟بیشتر باباتو عذاب میدی با این کارت چون ی عمر باخودش میگه به خاطر من زندگی دخترم خراب شد

سعی کن جهازتو وسایل قیمت مناسب بگیری

👈🏻متوکل و پرامید هستم😂.اگ اسم کاربریم براتون آشناست حتما تو جعبه داروهاتون دیدینش😁          👈🏻به نظرمن به غیراز سقراط و بقراط یه حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده🤪.                                                     👈🏻تا حالا دوبار لغوکاربری شدم بخاطر آقای ح.ر😒