نه اصلا نرفتم دکتر باید برم چون روز به روز دارم بدتر میشم
حتما حتما در سریعترین زمان ممکن برو
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فرقی نداره که همسرم ۲ دوز ومادرش ۳ دوز استرا زدند خیلی شدید گرفتند واذیت شدند منی که واکسن نزدم خیلی خفیف مثل سرماخوردگی ودخترم هم واکسن نزده اصلاً نگرفت کاملاً بستگی به سیستم ایمنی بدن داره که چطور با ویروس مقابله کنی
نمیدونم چی بگم من که دارم میمیرم تازه از دیروز گوش درد و گلو درد شدید اضافه شده گفتم شاید بخاطر این ...
نه 'ببین عزیزم چیزی که خودم امتحان کردم داروی امام کاظم نمی دونم اسمشو شنیدی یا نه برای تقویت سیستم ایمنی عالیه ازجای معتبر تهیه یا طبق دستور نت درست کن و۱ق چ هربار مصرف کن من با این دارو اومیکرون رو خیلی خفیف گرفتم کروناهای قبلی هم مبتلا نشدم درحالیکه قبلاً سیستم ایمنیم ضعیف بود روزی ۳بار بدون آب بخصوص آخرشب وقت خواب چیزی روش نخور ته زبان بریز