2777
2789

هر بچه ای کشش رو نداره

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دخترخاله من از وقتی رفت نابود شد کلا

تا سر حد مرگ درس میخونن سر همین به قرص معتاد میشن

البته همیشه استثنا وجود داره ولی ۹۹درصد اینجوری ان ک میگم

شاعر،نقاش و کمی گیمر:»تمام روح من در کنار اوست حتی اگر جسمش کنارم نباشد برای همین است که تنها وقتی نزدیک اش هستم احساس زندگانی میکنم💜

نه بابا فقط چون سخته به مغزت یکم فشار میاد همه تو حاله درس خوندنن از اون جایی که تیز هوشان بودم 😂😎

پشینهادش نمیکنم مدرسه رفتن تو بهترین سالایه زندگیه و بنظرم یکم جو مدرسه های تیز هوشان سنگینه حتی امکانشم هست هیچ دوستی پیدا نکنی🙂 فقط و فقط باید تو درس غرق بشی

منظورت مواد هس؟ 

نه قرص های معمولی بنظر میان برای اینکه تا دیر وقت بیدار بمونن و درس بخونن ولی وقتی زیاد مصرف میکنن اعتیاد اور میشه

شاعر،نقاش و کمی گیمر:»تمام روح من در کنار اوست حتی اگر جسمش کنارم نباشد برای همین است که تنها وقتی نزدیک اش هستم احساس زندگانی میکنم💜

فقط یه نفر رو میشناسم اینجوری شد

یه کاربر که به همه فحش میداد که مادرش اینو فرستاده تیزهوشان 

موفقیت و امکانات افسردگی نمیاره

من و خواهرام و برادرم سمپادی بودیم 

اینا حرفهای کسانی هست که قبول نشدن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی