2777
2789

طبق تحقیقات دانشمندان در بدن انسان دو سلسله اعصاب نباتی وجود دارد که تمام فعالیتهای  بدن را کنترل میکند ،اعصاب سمپاتیک و پارا سمپاتیک ،این دو رشته اعصاب در تمام بدن گسترده است ،از جمله اموری که میتوان اعصاب سمپاتیک و پاراسمپاتیک را به کار وادار و تعادل از دست رفته را تامین کرد ،تماس آب با بدن است و از آنجا که تاثیر ارگاسم روی تمام بدن کاملا دیده میشود دستور داده شده بعد از رابطه جن س ی و خروج منی تمام بدن با آب شسته شود ،وظیفه اعصاب سمپاتیک تندکردن و وظیفه اعصاب پاراسمپاتیک کند کردن فعالیتهای دستگاه های مختلف بدن است گاهی جریان هایی در بدن رخ می دهد که این تعادل را به هم می زند از جمله ارگاسم و رابطه ج ن س ی که معمولا مقارن با خروج کنی صورت میگیرد 

پ ن: اینکه چرا دین اسلام ترتیبی رو قرار دادند بنظرم این هم علتی داره که بعدها کشف خواهد شد و گرنه دین اسلام فقط با یک دوش گرفتن اکتفا میکرد 

پی نوشت دوم: این تاپیک به درخواست دوست عزیزی که خواستن علت غسل بعد رابطه رو بدونن زده شده 

نه اسمم ترانه اس نه ۱۵ سال دارم😊...نام کاربریم اسم یک فیلم سینمایی با بازی ترانه علیدوستیه ..اصلااا هم به این بازیگر علاقه ای ندارم، همین طوری گذاشتم این نام رو🥰.اگه با همسرت مشکل داری اگه مادرشوهرت خواهرشوهرت اذیتت میکنه اگه بچه ات خیلی اذیتت میکنه و بچه خوبی میخوایی   .    🌸   ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه�🌸  رو یادت نره.زیاد تکرارش کن .بی جواب نمیمونی. این حرف خیلی از مراجع هست وحدیث زیاد داریم که گاهی مشکلات ما بخاطر گناهان مونه..پس با این ذکر ان شالله که گناهامون بریزه و مشکلاتتمون حل بشه🌷🌷🌷                  در ادامه اینکه  اگه امضا رو خوندی و برام یک صلوات بفرست تا که به حاجت دلم برسم.🌺و همچنین منو همسرم و دختران گلم عاقبت بخیر بشیم که از همه چیز مهمتره بنظرمن🌺.دوست داشتی بهم بگو تا منم برای آرزوهات دعا کنم و صلوات بفرستم.🌹چون واقعا دعای نی نی سایتی ها میگیره.ممنون دوست عزیزم🤗😍..دوست داری تمام مشکلات بشریت هرچه زودتر تموم بشه..پس بگو اللهم عجل لولیک الفرج....که فقط با اومدن آقا امام زمان.عج. این امر محقق میشه😊😊😍❤❤❤❤

خلاصه مطلبه اینکه  بدن بعد رابطه احتیاج به اراشم داره از نظر علمی فقط بر خورد اب به بدن  میتونه این ارامش رو فراهم کنه و تمام

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@نهال_کووچوولوو  

@rojan133  

اینم علتش که خواستین بدونین

نه اسمم ترانه اس نه ۱۵ سال دارم😊...نام کاربریم اسم یک فیلم سینمایی با بازی ترانه علیدوستیه ..اصلااا هم به این بازیگر علاقه ای ندارم، همین طوری گذاشتم این نام رو🥰.اگه با همسرت مشکل داری اگه مادرشوهرت خواهرشوهرت اذیتت میکنه اگه بچه ات خیلی اذیتت میکنه و بچه خوبی میخوایی   .    🌸   ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه�🌸  رو یادت نره.زیاد تکرارش کن .بی جواب نمیمونی. این حرف خیلی از مراجع هست وحدیث زیاد داریم که گاهی مشکلات ما بخاطر گناهان مونه..پس با این ذکر ان شالله که گناهامون بریزه و مشکلاتتمون حل بشه🌷🌷🌷                  در ادامه اینکه  اگه امضا رو خوندی و برام یک صلوات بفرست تا که به حاجت دلم برسم.🌺و همچنین منو همسرم و دختران گلم عاقبت بخیر بشیم که از همه چیز مهمتره بنظرمن🌺.دوست داشتی بهم بگو تا منم برای آرزوهات دعا کنم و صلوات بفرستم.🌹چون واقعا دعای نی نی سایتی ها میگیره.ممنون دوست عزیزم🤗😍..دوست داری تمام مشکلات بشریت هرچه زودتر تموم بشه..پس بگو اللهم عجل لولیک الفرج....که فقط با اومدن آقا امام زمان.عج. این امر محقق میشه😊😊😍❤❤❤❤
نتیجه تحقیقات دانشمندان شرقه

هرجور راحتی گلم

علت اینکه چرا ماهی فلس دار حرامه و چرا انگشتر طلا برای بدن مرد مضره هم دانشمندان غرب کشف کردند ..علت اینکه چرا روزه برای بدن مفیده حتی بعضی از مسیحیان هم فقط برای سلامتیش دارن روزه میگیرن هم  نتیجه تحقیقات دانشمندان غربه 

اما شما هر جور راحتی همون طور فک کن😊

احسنت عالی بود

🌹🌹🌹🌹

@نهال_کووچوولوو     @rojan133      اینم علتش که خواستین بدونین

مرسی عزیزم زحمت کشیدین وقت گذاشتین😍 خیلی جالب بود ک علم هم اینو ثابت کرده😍ان شاءا... بهترینها نصیبتون کنار خانواده شاد و سلامت باشین🌷🌷🌷😍 

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................

اگر بعد از رابطه ج.ن.س.ي غسل نگيريم بدن يه بوي بدي ميگيره كه اگر صد بار هم حموم بريم اون بو از بين نميره . دوباره بعد از چند ساعت بدن همون بو رو ميگيره . در نهايت با استفاده از اسپري خوش بو كننده ي بدن و عطر و ادكلن اون بو رو مخفي ميكنيم . ولي اون بو از بين نميره . اما اگر به روش اسلامي غسل بگيريم اين بو كاملا از بين ميره . تمام دستورات اسلام به نفع خودمونه . وگرنه خدا كه احتياجي به عبادت ما نداره . 

هرجور راحتی گلم علت اینکه چرا ماهی فلس دار حرامه و چرا انگشتر طلا برای بدن مرد مضره هم دانشمندان غر ...

ماهی فلس دار یعنی چجوری

عزیزان برا خواسته م ی صلوات بفرستید منم سر نمازام دعاتون میکنم  😻😻😻❤❤❤❤❤❤❤
مرسی عزیزم زحمت کشیدین وقت گذاشتین😍 خیلی جالب بود ک علم هم اینو ثابت کرده😍ان شاءا... بهترینها نصیب ...

🌹🌹🌹 مرسی گلم..هم چنین😘