2777
2789

اقا سلام

اخرش منظورش کی بود 

😐میخوام بدونم مشکلتون با عکس گذاشتن بقیه چیههههه😂

خب خیلیا خوشگلن اعتماد بنفس دیده شدن دارن عکس میزارن تا چشتون دراد از این زیبایی  

فقط بگو منظورت من نبودم برم بخوابم😐

هرکی اومد گفتی نیست تا من خاستم بنویسم تاپیکش پرید  

[ من چنانم که محال است کسی "درڪ" کند! ]🌵🌴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم واقعا متوجه نشدی؟ 

منظور همه شون من بودم 

برو بخواب

لطفا قفل کن عزیزم اگه ممکنه برات

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من فقط با اینکه عکس ملت را میذارن مشکل دارم عکس خودشون را کاربرا هر چند بار که می‌خوان بذارن اوکی هست

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
عزیزم واقعا متوجه نشدی؟  منظور همه شون من بودم  برو بخواب لطفا قفل کن عزیزم اگه ممکنه ب ...

چقدر حسودن وای

بزار بیان باید پاسخگو باشن

میخوام تا صبح عکس بزارم

[ من چنانم که محال است کسی "درڪ" کند! ]🌵🌴

دوستان کسی قطره نفیس استفاده کرده واسه لک های پوستش؟

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

چقدر حسودن وای بزار بیان باید پاسخگو باشن میخوام تا صبح عکس بزارم

من اصلا خودمو در حدی نمیبینم بخوان بهم حسادت کنن... 

ولی خب هر عملی عکسالعملی داره 

عکس. میزارم منتظر بازخوردشم باید باشم... 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

چقدر حسودن وای بزار بیان باید پاسخگو باشن میخوام تا صبح عکس بزارم

بزار من ندیدم عکستو

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

می‌خوام ببینم عکس بذارن برای اون کنتورمیندازه که ناراحته

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
عزیزم واقعا متوجه نشدی؟  منظور همه شون من بودم  برو بخواب لطفا قفل کن عزیزم اگه ممکنه ب ...

داری شوخی میکنی اره؟فک نکنم به کسی ربطی داشته باشه اینکه تو چندبار دلت بخواد و عشقت بکشه که عکس بزاری

.