2777
2789
کی بوده بالاسرش یعنی

کسی نبوده وگرنه جلوشو میگرفت 

نوشته بودن شوهرشم بعدا رسیده 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازیگرام دیگه رد دادن😑😑😑

منم خیلی بهش فکر کردم، زمانی که اکثر ماها حسرت زندگی بازیگرا رو میخوریم، همون لحظه اون بازیگر انقدر مشکلش بزرگه که دست به خودکشی میزنه 😞

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

شوهر نداش ک مجرد بود 

خودش تو پیجش زده متاهل 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡
خودش تو پیجش زده متاهل 

اره 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
کسی نبوده وگرنه جلوشو میگرفت  نوشته بودن شوهرشم بعدا رسیده

حیف شد خیلی دوسش داشتم بخدا😥

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

😔😔😔من هنوز باورم نمیشه

بگو چگونه بمیرمت که اینگونه در من نفس میکشی ، بگو چگونه وابسته بودنت نباشم که اینگونه زندگی ام را با من قدم میزنی و خنده ام را بیخ گوشم جا می گذازی ، بگو چگونه در تو حبس نباشم که اینگونه در من جاری هستی ، که اینگونه حالم با تو خوب است❤️⁩M❤️