2777
2789
عنوان

خواهرا دلم خیلی گرفته 😔میشه خواهرانه راهنمایم کنید🙏🏼🙏🏼

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 88 پست
اخ خیلی ناراحتم دلم شکسته

نمیدونم شاید خیلی تجربه زندگی نداری 

ولی من اون چه ک تجربه کردم توزندگی رو بهت گفتم اصلا سعی کن بخاطر جزییات دلت نشکنه .بخدا یه لحظه همین الان فکر کن ببین همسرتو دوس داری .اگر دوسش داری با همه چیش کنار بیا .اگر نداری اون بحثش جداس .مردای بد رو ندیدی .هیچ کسی کامل نیس زندگیتو همسرتو اگر خوب وزرنگ باشی میتونی درستش کنی دست خودته .خوبه ک شوهرت باهات هرروز کل کل نمیکنه بدجنس نیس .

اون چیزارو میتونی بهش بگی اونم با آرامش ودوستانه نه با کینه وتیکه وکنایه وناراحتی

نمیدونم شاید خیلی تجربه زندگی نداری  ولی من اون چه ک تجربه کردم توزندگی رو بهت گفتم اصلا سعی ک ...

دوسش دارم اما میگم چرا همیشه تو جمع تو عروسی تو عزا تو خربد تو هرچییی ک بگی باید باهام سرد باشه باید دلم خوش نباشه اخ چرا مگ من سنم چنده ک باید همهه چی دان باشم اشتباهی نداشته باشم وگرنه ی ماه دوماه سرده اخ من چیکار کنم 

متأهل و متعهد ب چشاش😍برای  مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر خواهر منم اینجوریه مثلا باحیاست تو جمع زنشو تحویل نمیگیره

خواهرت چیکار میکنه باهاش کنار اومده؟ 

من از این جواب پیام دادنش فهمیدم همسرشو خیلی هواسش ب شماس ک جوابتونو داده آره من نفهمم.

ب استوری شما بها داده نگاه کرده 

اول زندگی هستی  تا آخرش زندگیتو حفظ کن 

یه جاری دارم بلا با کارایی ک کرد بخدا شوهرشو جذب خودش کرد حتی برادرشوهرمن تخریبشم میکرد اصلا بهش ب نمیخورد سکوت میکرد باهاش بعدن توخفا صحبت میکرد.انقد این زن زرنگه .

یکم واضح تر صحبت کن  شوهرت فکر کنم کمبود توجه داشته باشه

نبخدا خیلی بهش توجه میکنم اما نمیدونم چرااا

من از این جواب پیام دادنش فهمیدم همسرشو خیلی هواسش ب شماس ک جوابتونو داده آره من نفهمم. ب استوری شم ...

ینی من براش مهمم اخ فکر میکنم اصلا دوستم نداره😔

چ جوری بود؟چ طوری درست شد؟  

خود به خود

مثلا میرفتن خونه مامانِ بابام(مادرشوهرش)بابام زیاد به مامانم توجه نمیکرد یا مامانم حرف میزد باهاش بی توجهی میکرد یا با اخم جواب مختصر میداد

مامانم اصلا کپ میکرد میگفت ما ک خونه بودیم این خوب بود چش شده

مثلا نمیدونم میخواست بگه من خیلی مرد با ابهتیم یا چی؟؟؟پیش مامانش بگه من ب زنم رو نمیدم...

بعدا ک بچه اوردن اونم درست شد...اوایل مامانم خیلی حرص خورد از دست بابام.‌‌..الان این چیزا رو پیش مامانم بگم اعصابش خورد میشه

دوسش دارم اما میگم چرا همیشه تو جمع تو عروسی تو عزا تو خربد تو هرچییی ک بگی باید باهام سرد باشه باید ...

باهاش تو خلوت صحبت کن 

وسعی کن واقعا اون چه ک میخاد و بلد باشی بعدش عادت میکنی میشی استاد 

بهش بگو چشم حالا اگر خیلی توقع داشت بگو توقعت بالاس چقدر سن دارم .ولی تو به دل نگیر .مهم اینه دوسش داری وکنارهمید

چرا دلت شکست بگو تا کمکت کنیم  بهش بگو اگ تو جمع اینجوری کنی دیگران سو استفاده میکنن از رابطمو ...

چون پیش همه باهام سرد رفتار کرد بخدا این ۴سال همیشه بهش میگم اما قبول نمیکنه خودش ی چیزی دیگ میگه بخدا دلمو پیر کرده

باهاش تو خلوت صحبت کن  وسعی کن واقعا اون چه ک میخاد و بلد باشی بعدش عادت میکنی میشی استاد  ...

نمیخواد بفهمه ن نمبخواد نمیدونم ب چ زبونی بش بفهمونم 

ینی من براش مهمم اخ فکر میکنم اصلا دوستم نداره😔

بله مهم هستین .همین ک گوشیشو ازتون قایم نمیکنه یعنی ب شما اصلا رو نمیده.از آغوشهاشم میتونی اینو درک کنی

بالاخره مردا هزار جور درگیری دارن

وشما خودتو اصلاحتر کن