2777
2789
عنوان

شما ب این دختر چی میگید؟ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خآک توسرش کنن  ولی به لطف ماهواره و فیلم های ترکی و انیستا درآینده نچندان دور همه همینطوری میش ...

خیلی وقیح هستند همچین دخترهایی

چون خودم متاهل هستم 

دلم برای اون خانم با دوتا بچه میسوزه

درخواست دوستی ممنوع
خیلی وقیح هستند همچین دخترهایی چون خودم متاهل هستم  دلم برای اون خانم با دوتا بچه میسوزه

درسته ولی موقعی که ایرانی ها خواستن روشن فکر و امروزی باشن و از خارج الگوه گرفتن باید فکر اینجاشم میکردن دیگه حالا هم نوش جونشون 

کو تا خراب بشه جامعه الان خیلی خوبه 5سال دیگه خواهید دید چی میشه

درسته ولی موقعی که ایرانی ها خواستن روشن فکر و امروزی باشن و از خارج الگوه گرفتن باید فکر اینجاشم می ...

خیلی افتضاح شده

نمونه اش سگ بازی ک ک یک دهه قبل تو اروپا

بود اونم نه ب شدت ایران

نمونه اش خیلی چیزا ک نمیشه

ب زبون بیارم

روم نمیشه

همیشه میگم خدایا ب بچه هامون رحم کن

صاحب الزمان رو برسون

درخواست دوستی ممنوع

الان به یک عدد مریم امیر جلالی نیاز هست که جواب اینو بده🤐

ما نسل بازی خورده ایم آتش به پرهامان زدند ♬♫♪ شاهان به آتش بازیو نیرنگ و استبداد ما !..! بازندگان بازی شطرنج قدرت نسل ماست ♬♫♪ پایان بازی مات بود از کیش مادرزاد ما ♬♫♪ یا غرق سیلابیم و جنگ یا زیر آواریم و سنگ !..! انگار نفرین کرده اند این خاک را اجداد ما  !...! من با تو همدردم رفیق خنجر به پشت من نزن ♬♫♪ هرگز نمیخواهد رسید جز ما کسی بر داد ما !..!