2777
2789
عنوان

نیسان آبی🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 48 پست
اگه زری میریخت بایکی روهم جمشید می بخشید؟؟؟

از کجا معلوم شاید می‌بخشید .اگه قرار باشه نبخشن که همه باید طلاق بگیرن این کارا متاسفانه داره اوج میگیره الان. یه عده نادون زدن تو کانال دوست پسر دوست دختر بازی

اره

اها من تا ۱۹ دیدم

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریال چرت بی محتوایی بود،،،چرا یبار زنا خیانت نمیکنن بخشیده بشن ؟چون فقط یچیزایی رو میخوان عادی کنن

دقیقا👍🏻👍🏻👍🏻

میخوان این موضوع رو عادی جلوه بدن که مرد می تونه لغزش داشته باشه😒😒

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃

ن گفت ک اخر نیسان ابی خوب تموم شد ولی برا بعضیا شاید خوب تموم نشه

سال 14403هم داره میگذره و من مادر نشدم ۱۳ ساله ک چشم انتظار معجزم هستم ولی بازم نا امید نمیشم چون خدامو دارم مطمعنم ی روزی فرشتشو بهم هدیه میده و بغلش میگیرم و بعد از خدا امام رضام رو دارم یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو و دوستام ک در انتظار مادر شدن هستن چشم انتظار نذار.  دوستای خوبم برای دل شکستم دعا کنید و ی صلوات مهمونم کنید  عزیز مامان هیچ وقت نا امید نمیشم و منتظر میشم تو وجودم شکل بگیری منتظر اون روز هستم

از کجا معلوم شاید می‌بخشید .اگه قرار باشه نبخشن که همه باید طلاق بگیرن این کارا متاسفانه داره اوج می ...

وااا؟؟

تعهد ندارن ازدواج نکنن

من میگم کلا دارن واسه مردا عادی میکنن

ینی مردی به پاکی و نجابت جمشیدم می تونه خیانت کنه

خیلی دلم میخواد فیلمشو ببینم خنده داره؟

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚

آخرش هم راوی گفت بعضی چیزا مثل قبل دیگه نمیشه

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...
ن گفت ک اخر نیسان ابی خوب تموم شد ولی برا بعضیا شاید خوب تموم نشه

به هرحال وقتی با ماهی اونم برگشت

ینی قصد آشتی داشته

کلا فیلمه میگه غر بزنین سر شوهراتون نزنین بیراهه میرن😂😂

هدفشون ترویج خیانته 

خوشحالم که اینا رو نگاه نمیکنم چون به شعورم توهین میشه

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
اوووم به نظرم به خاطر بچه هاش برگشت

همیشه همینه زنا مجبور میشن بخاطربچه هاشون برگردن تحمل کنن اینا هم دارن فرهنگسازی میکنن یعنی 

بعدمرد پشیمون میشه زن بابد کوتاه بیاد بعدکلی افسردگی

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
انسان جایزالخطاست

خوب خیانت مردا رو عادی جلوه میدید و رواج بی غیرتی میکنید مگه خیانت عادیه که ببخشن؟

هر کسی ببخشه حتما خودش مشکل داره 

وگرنه خیانت اشتباه نیست انتخابه 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن