2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک راجبه اون بازیگرخانم ک فوت شد

تموم شد

حالا راجبه شادمهرمیزنن🤣

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا

نه عزیزم

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

خوشبختانه خبر فوت شادمهر عقیلی صحت نداشته و اینگونه اخبار هر چند وقت یکبار در فضای مجازی برای جلب توجه کانال های مختلف پخش می شود

با ظهور شبکه اینستاگرام و تلگرام گاهی اخبار زرد و دروغ در کسری از ثانیه پخش شده و باعث نگرانی می شود

مشتی هستی ملوان کشتی هستی یوزر مرد هستم  اگر  بهتون درخواست دوستی دادم یا براتون مزاحمت ایجاد کردم خیلی سریع مثل بنز منو گزارش بزنید                              تو زندگی همیشه نون دلمو خوردم با معرفتم تا دنیا دنیاس هر کسی هر کاری بکنه یادم می مونه                                                 💪 با افتخار 6 سال هستش از پدرم پرستاری می کنم.ورزشکارم بدنساز باید قوی باشم و پر انرژی مثبت تا بتونم از پس مشکلات زندگی بر بیام 💪               تو این بازی آتیش منم 🔥 بقیه فقط نفتن بی من                          تو این جماعت تنگ ستیز سمت ما ببین چه خوش رنگه میز            ali_hunter دیروز
وای خدامرگم کی گفت؟؟؟؟؟ 

نه شایعه هستش 

خدا عمر طولانی بهش بده 

مشتی هستی ملوان کشتی هستی یوزر مرد هستم  اگر  بهتون درخواست دوستی دادم یا براتون مزاحمت ایجاد کردم خیلی سریع مثل بنز منو گزارش بزنید                              تو زندگی همیشه نون دلمو خوردم با معرفتم تا دنیا دنیاس هر کسی هر کاری بکنه یادم می مونه                                                 💪 با افتخار 6 سال هستش از پدرم پرستاری می کنم.ورزشکارم بدنساز باید قوی باشم و پر انرژی مثبت تا بتونم از پس مشکلات زندگی بر بیام 💪               تو این بازی آتیش منم 🔥 بقیه فقط نفتن بی من                          تو این جماعت تنگ ستیز سمت ما ببین چه خوش رنگه میز            ali_hunter دیروز