2777
2789
عنوان

شوهرم میگ ببند در طویله رو توروخدا بیایین دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1419 بازدید | 88 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ کاری منه بدبخ ک هیچ حمایتی ندارم 

به پدرت نمیگی ؟

چند سالته اسی جان 

اگه درست بشو نیس واقعا یکاری بکن 

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰
ن دارم دق میکنم 

چقد بی ادب بی فرهنگه چرا با زنش اینجوری حرف میزنه  اشکال نداره عزیزم خودتو ناراحت نکن با بچت مشغول باش 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
اره وسط رابطه 

🤯🤯🥺چه بد 

چی کار کرد بعد 

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰

خودت که نمردی ۲تا دست داری بگو یاعلی وپاشو یه حرفه ای یاد بگیر خونه چه بدونم فرش بافی خیاطی چیزی برو کار کن از این جدا شو تنها زندگی کن 

چرا منتظر فرشته نجاتی؟

خودت هستی

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

الان کاری نمیتونی بکنی ولی کم کم ازش پول بردار برای خودت طلا بخر کم کم .... سخت هست ولی زبل باش ، در عوض خودت و جلوش بزن به سادگی .... باز خودت و ببند 

تنها راهت با این شوهر همینه ...

دیدی کامنت قبلمم تونستم دردش و بفهمم پس گوش بده بهم 😉