2777
2789
عنوان

اینم از امشب ما

156 بازدید | 14 پست

داداشم 16سالشه 

رفته بود استخر با دوستاش بعدش دوچرخه هم برده بود 

ساعت هشت و نیم شب رسید خونه 

قرار بود قبل هشت خونه باشه یعنی این قانون خونه ی ماست 

حالا که استخر اومده سرما خورده تو راه چون اینجا هم هوا سرده 

بعدش که داداشم رسید بابام زد تو گوشش بخاطر دیر اومدنش و همچنین دوچرخه بردنش 

رفتم از اتاقش شارژر بیارم دیدم کز کرده گوشه اتاق و سرما خورده یواشکی رفتم به مامانم گفتم ولی تاکید کردم بابا نفهمه 

مامانم گفت زنگ میزنم همکارم (مامانم شغلش ماما هستش) اگه بیمارستان دکتر داشت ببرمش بیمارستان 

بعدش بابا رو در جریان گذاشت 

بابامم گفت ولش کن همین جا خودم  حسابشو میرسم 

خلاصه با چند تا آمپول رفت تو اتاقش اونم فرار کرد اومد تا حال 😂

بعدشم بابام دیگه خیلی از دستش عصبانی شد وسط حالا دمرش کرد 

اونم از ته دل زار میزد میگفت ولم کنید غلط کردم 

خیلی دلم براش سوخت بیچاره خیلی از امپول میترسه 

حالا میخوام برم باهاش حرف بزنم یادش بره 

چکارش کنم 

چی بهش بگم 

سما خاطره ای چیزی ندارید برم واسش بخونم 

کلا خیلی از امپول میترسه 

منم میترسم 😂 حالا من بزرگترم هستم 

اگه قرار باشه تو خونه امپول بخورم همسایه ها هم خبر دار میشن ولی داخل بیمارستان ابرومو حفظ میکنم و فقط گریه میکنم تو دلم 😂

چه خبرتونهههههههههههههه

خوبه پسره و اینقدر بهش گیر میدن

بذارین بچه یکم ازاد باشه اسیر گیر اوردن؟

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

چند سالشه 

برای چی زدش گناه داره بخاطر نیم ساعت 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی😅💔

فرزندم را نذر یاری قیام تو میکنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن💜 بالاخره خدای مهربون به منم یکی از فرشته هاشو داد. پسر قشنگم نه من تو رو دیدم نه تو منو ، ولی روزی که همو ببینیم قطعا منو میشناسی ، صاحب صدایی رو که هر لحظه قربون صدقه ت میره و برات لالایی میخونه ، کسی که ۷ساله شب و روزش تویی. سپردمت به اون خدایی که تو اوج ناامیدی تو رو بهم داد.  مرسی که اومدی💚  ای آن که دوست دارمت اما ندارمت.بر سینه میفشارمت اما ندارمت.. ای آسمان من که سراسر ستاره ای.تا صبح میشمارمت اما ندارمت.درعالم خیال خودم چون چراغ اشک.بر دیده میگذارمت اما ندارمت.میخواهم ای درختِ بهشتی ،درختِ جان.در باغ دل بکارمت اما ندارمت..میخواهم ای شکوفه ترین ،مثل چتر گل.بر سر نگه دارمت اما ندارمت💔 إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا(آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است، ۲8)يَا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ يَا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ يَا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ يَا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ يَا غِيَاثَ مَنْ لا غِيَاثَ لَهُ يَا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ يَا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ يَا مُعِينَ مَنْ لا مُعِينَ لَهُ يَا أَنِيسَ مَنْ لا أَنِيسَ لَهُ يَا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَه خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد و از ريزش رحمت آسمان جلوگيرى شد و تويى ياور و شکوه بسوى تو است‏ و اعتماد و تکيه ما چه در سختى و چه در آسانى بر تو است

بدبخت داداشت🥲🥲🥲

منم پسرم و ۱۶ سالمه مث داداشت🥲🥲

چقد پسرا تو این سن بدبختن خدایی

یه نخ سیگار ۵۰۰ تمنی گند میزنه به بو عطر ۶ میلیونی حواستون باشه با کی ، به کی خیانت میکنین
چند سالشه  برای چی زدش گناه داره بخاطر نیم ساعت

تیتراول گفته۱۶

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
تیتراول گفته۱۶

واااای اره 

اصلا حواسم نبود😂😂😂😂😂😂🤦🤦🤦🤦🤦

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
با من هم همین جور برخورد میشه عزیزم  ولی خو حقش بود چون بدون اجازه رفته بود

حالا میشه گف شماچون دختری سخت گیری میکنه،،خوبه واسه پسرم سختگیری که یکم مرد بار بیاد اما اینطورش نه

پسرا نمیتونن محدودیت بپذیرن عواقب درستی براشون نداره این مدل

واااای اره  اصلا حواسم نبود😂😂😂😂😂😂🤦🤦🤦🤦🤦

عیب نداره💮

تو داخل سایت زنانه چی میخوای  اخه حقتونه  خوبه بگم بیان برا تو هم امپول بزنن

بگو بیان

من که از امپول نمیترسم

بعدم

این سایت زنونه نیست 

حوصلم سر میره تو خونه

میام

یه نخ سیگار ۵۰۰ تمنی گند میزنه به بو عطر ۶ میلیونی حواستون باشه با کی ، به کی خیانت میکنین