2777
2789
سپاس از شما با فروش و سفارش هزینه ی متریال در میاد و این موضوع هموار میشه

عااالی

بهترین‌ها نصیبتون 👏✨

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
اختیار دارید 🌷 ممنونم از تشویقتون خدا خیرتون بده که به بقیه هم انگیزه حرکت می‌دید 🙏 شاید حواستون ...

جهان به نظرم ماشین پر از چرخ دنده ایی هست که هر کدوم از چرخ دنده ها بایستن لاجرم سرعت بقیه یا کم میشه یا اونها هم بی حرکت میشن.

برای حرکت داشتن خودمون باید بقیه رو حرکت بدیم

وگرنه این ماشین از کار خواهد افتاد

♂️زندگی پرتو خورشید همین امروز است...♂️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر علاقه مند باشین و تمرین کنین خیلی خیلی کم زمان میبره و انقدر براتون لذت بخش هست که متوجه گذر زما ...

ممنون از راهنماییتون 🌹🌹

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
جهان به نظرم ماشین پر از چرخ دنده ایی هست که هر کدوم از چرخ دنده ها بایستن لاجرم سرعت بقیه یا کم میش ...

افکارتون خیلی به عقایدم شبیهه اما اگه دقت کنید امروز کمتر کسی این‌طوری فکر و عمل می‌کنه و ماها در اقلیت هستیم.

گاهی از این در اقلیت بودن اذیت می‌شم و احساس تنهایی می‌کنم.

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
بی تعارف عرض کردم کار مورچه یادته

مورچه؟

افکارتون خیلی به عقایدم شبیهه اما اگه دقت کنید امروز کمتر کسی این‌طوری فکر و عمل می‌کنه و ماها در اق ...

کاملا موافقم

اما باید ساخت و ساخت و ساخت

تا تغییر ایجاد بشه

اره همون مثل معروف

وای من چرا یادم نیست کدوم مثل رو میگید 😆😶

اینکه هر بار تلاش کرد و شکست خورد نا امید نشد  تا دونه رو به لونه ش رسوند

کاش منم بتونم مورچه باشم

از بچگی عاشق مورچه‌ها بودم و ساعت‌ها باهاشون بازی می‌کردم... میدونم ربطی نداشت 😆 یهو یادم افتاد!

کاش منم بتونم مورچه باشم از بچگی عاشق مورچه‌ها بودم و ساعت‌ها باهاشون بازی می‌کردم... میدونم ربط ...

شما که فراتر از این حرفهایی دوست خوبم

شما که فراتر از این حرفهایی دوست خوبم

شرمنده می‌کنید 🍀