2777
2789
عنوان

مروارید جان، بیا!

148 بازدید | 8 پست

@مروارید_بنفش

عزیزم تاپیکت قفل بود.

من یه چیزی نوشته بودم که شاید بد نباشه بخونی...

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

نمی‌دانم چرا تگ نمی‌شه

کسی می‌تونه تگش کنه؟

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@مروارید_بنفش    

ممنونم عزیزکم

بابای منم قبلا این‌طوری بود

الآن خیلی بهتر شده

البته من از شما حدود 7 سالی بزرگترم

یعنی این‌طوری بود که با خودش می‌رفتیم مانتو می‌خریدیم، بعد موقع پوشیدنش باز ایراد می‌گرفت! 😐 یادمه یه بار یه شال نارنجی بهم هدیه داد، من کلی خوشحال شدم که وااای چه عجب بابام روشنفکر شده! 😁 چند وقت بعد داشتیم می‌رفتیم خونه داییم شاله رو سرم کردم، همون دم ماشین گفت این چیه؟! گفتم خودت خریدی بابا! گفت نخریدم توی خیابون بپوشی که!! گفتم ما که توی خیابون نیستیم، قراره سوار ماشین بشیم و دم خونه دایی پیاده شیم! دیدم بازم اخم و تخم می‌کنه، گفتم پس اصلا چرا خریدیش؟ گفت خریدم توی خونه استفاده کنید! 😐😂😂 خونه؟!! مگه کسی توی خونه شال سر می‌کنه؟! 😁 یعنی باور کن خودشم نمی‌دونست چرا خریده یا چرا اصن الآن داره گیر می‌ده! انگار فقططط دوست داشت گیر بده که بفهمیم رئیس کیه! 😂

الآن خیلی بهتر شده اما چه فایده؟ پیر شدیم با رفتاراش، با استرس دائمی... ذوقم به نسبت یه دختر جوون خیلی کمه، اصن دیگه برا هیچی ذوق ندارم زیاد. یادمه من خیلی دوست داشتم لاک بزنم اما برخوردش با لاک انقد بد بود که انگار فاحشه‌ای! منم لاک می‌خریدم و می‌ذاشتم توی کشو و حتی یه بار هم نزدم ازشون... فقط نگاشون می‌کردم.

معتقد بود آرایشگاه جای زن‌های خرابه! و یادمه 21 سالم بود که برای عروسی خاله کوچیکم چون سشوارم خراب شده بود رفتم آرایشگاه که موهام رو درست کنم. هیییچ آرایشی هم نکرده بودم. اما انقددد بدرفتاری کرد و بد گفت که تمام مدت عروسی بهم زهر شد و فقط یه گوشه آروم گریه می‌کردم... واقعا خیلی زور داشت رفتاراش.

الآن می‌گه من عوض شدم، اونا مال گذشته بود، اما سالها آسیب و ترسی که توی وجود ما نشست و ذوقی که از ما کور شد هم تموم شده؟ نه متأسفانه...

خیلی چیزا هست که مجال گفتنش نیست.

تازه جالبه مثل بابای شما می‌گفت که چادر سرتون کنید و کسی دختری که بگوبخند کنه و تیپ بزنه رو نمی‌گیره، اما دقیقا منی که از همه ساده‌تر و به معیارای بابام نزدیکتر بودم موندم و اون یکی خواهرام ازدواج کردن... الآن گاهی بهش می‌گم من به حرف تو گوش کردم و تنها موندم. می‌گه من چه می‌دونستم... به همین راحتی! زندگی من بازیچه عقاید شخصی بابام شد. عقایدی که فقط مختص خودش بود و به درد خودش می‌خورد.

الآن خیلی بهتر شده اما چه فایده؟ پیر شدیم با رفتاراش، با استرس دائمی... ذوقم به نسبت یه دختر جوون خی ...

عزیزم واقعا متاسفم و درکت میکنم کاملا

ببخشید تاپیک قفل کردم چون دوست نداشتم جزو پربازدیدها بشه ❤️

منم واقعا از جوونیم خیری ندیدم بیرون که میخام برم کرم مرطوب کننده که میزنم بابام میگه بسه دیگه چقد به خودت میرسی خجالت نمیکشی هیچ پسری اینجوری زن نمیگیره 

من هیچ من نگاه 😐😂

آخه یه کرم عادی زدنم براش عجیبه منم هرچی لاک دارم نمیزنم و همشو گذاشتم تو کشو اصن استفاده نمیکنم من حتی ناخن هامم اجازه ندارم بلند کنم... 

همشم بهم میگه که مردا دنبال زن زندگین نه کسی که به خودش برسه و بزک کنه اون مردیم که خودش همچین زنیو بگیره قطعا با ده نفر دیگم لاس میزنه.... 😐

من خودم دوربرم خیلیا رو میبینم تیپشون خوبه به خودشون کلی میرسن به پوستشون به ارایشو لباسشون و اتفاقا شوهر خوبم میکنن و خوشبخت میشن والا ادمایی مثل من تنها میمونن مردای الان دوست دارن که طرفشون به خودش برسه و اراسته باشه و بتونن به زنشون از هر نظر افتخار کنن گذشت اون دورانی که میگرفتن زنو میزاشتن گوشه خونه و افتاب مهتاب نمیدیدش.... تازه منم همچین مردیو نمیخام که منو اسیر کنه تو خونش من دلم میخاد باهم پیشرفت کنیم و زندگیمون بسازیم و وفادار باشیم.... این چیز عجیب یا غیر ممکنی نیست خیلیا رو دارم میبینم که این جوری زندگی میکنن.... 

من باورت میشه همیشه از بچگی تا الان تو خونه بودم فقط کل مهمونی ها و عروسیا که رفتیم شاید به 5 تا هم نرسه کلا نه رفت و آمد اجتماعی نه فامیلی هیچی نداشتیم و نداریم و الان من دقیقا 5 ساله یه دونه خواستگارم ندارم میدونی علتش چیه؟ چون تو اجتماع نبوده خانوادم هیچکی مارو نمیشناسه خودمم که باید به فکر خودم باشم و یه جا برم بگردم دنبال کار و ببینم خدا چی میخواد تا شاید همسر ایندم پیدا کردم... بابام همچنان مخالفه و میگه بشین تو خونه فکر میکنه وقتی تا یه مغازه میرم و میام همونجا ممکنه دست بر قضا یکی عاشق پوشش و چادر نداشتم شه و بیاد خواستگاری 😂 اخه شما از کجا دیدی یکی با یه نگاه تو خیابون زن انتخاب کنه؟؟؟ اون ادم عقلم داره بنظرت؟ 

من که دارم از تنهایی داغون میشم متاسفانه نمیزارنم به خودم برسم و مستقل شم که شاید اتفاقی بیافته بعدم میگن تقصیر تویه تو لباست اینجوریه تو نا نجیبه تیپت و.... 

عزیزم واقعا متاسفم و درکت میکنم کاملا ببخشید تاپیک قفل کردم چون دوست نداشتم جزو پربازدیدها بشه ❤️ ...

کاملا حرفات رو می‌فهمم و درک می‌کنم

و متأسفانه زمانی می‌فهمن کارشون اشتباه بوده که دیر شده...