2777
2789

تو آپارات یه کلیپ دیدم که دکتر ضیایی گفتن،

حتی اگه اسپرم صفر باشه ،بعد یه مدت زیاد میشه ،برای تخمک هم گفتن

تو نت (قوی شدن نطفه،تخمک و اسپرم ) رو سرچ کنید کلیپش میاد

گفتم شاید مشکل یکی حل شه و منو دعا کنه

سلام ببخشید اینجا پیام میدم،

میخواستم بپرسم شما دکتر طب سنتی خوب توی مشهد پیدا کردین؟

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                        میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺        الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر  
سلام ببخشید اینجا پیام میدم، میخواستم بپرسم شما دکتر طب سنتی خوب توی مشهد پیدا کردین؟

سلام ،خواهش میکنم،

خودم پیش این خانوم دکتر رفتم برای اصلاح مزاج، راضی بودم

دکتر طب سنتی؛زهره فیض آبادی.
نشانی مطب 1 :مشهد - احمداباد، محتشمی 4، ساختمان پزشکان سلامت، طبقه 2

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر طبیب رو هم شنیدم برای بارداری خوبن

خیلی ممنونم    

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                        میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺        الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر