2777
2789
عنوان

هیچی بدتر از این نیست جارو دستی بخیری بیاری خونه یهو بشکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 19 پست
حالا چرا زنگ زدی گفتی؟ میومد میدید دیگه بنده خدا😑😅😅

گفتم شکوندمش گفت حتما با پا رفتی روش الکی گفتم نه بابا خود به خود شکست😂😂😂😂

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم سیخ داغ میکردم پیوند میزدمش🤣

😂😂😂چسب ۱۲۳زدم میگرفت دوباره باز میشد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون
🤣🤣بحث پولش جدا آدم از نظر روحی چقدر تخریب میشه😁😁

اره به خدا خخخ

1
5
10
15
20
25
30
35
40