سلام خانوما توروخدا به کمک احتیاج دارم من یک ماهه باردارم هفته هفتم ، هفته پیش رفتم دکتر گفت مشکوک به خارج رحمی بتا دادم هزارتا رفته بود بالا گفت پس صبر میکنیم یک هفته دوباره بیا سونو امروز رفتم سونو گفت نسبت به قبلی رشد داشته و یه چیزایی دید ولی گفت جنین به سختی پیداس و نمیبینم و خیلی دقت کرد و باز برای هفته دیگه سونو داد خانوما یعنی چی کسی مثل من بوده بهم گفت داروهاتو مصرف کن یعنی امیدوار باشم؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انشالله دیده میشه فقط استرس/نداشته باش چون اتفاقی که باید بیوفته میوفته پس چرا خودتو اذیت کنی اگر بچه ای عمرش به دنیا باشه هر اتفاقی هم بیوفته بازم دنیا میاد😍
چخبره سه هفته پشت هم رفتی سونو؟ دکتر احمق منم برام نوشت ولی رفتم سونو براش توضیح دادم گفت بای ...
تازه سونو واژینال هم هست خیلی میترسم اول گفت مشکوکه ب خارج از رحم الان گفت رشد داشته یکم واقعا دو هفته است خواب و خوراک ندارم خیالم رو راحت نمیکنه همیشه تو استرسم