2777
2789
عنوان

آزمایش سلفری کسی داده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 44 پست
آره خیلی استرس داره ...چاره ای هم ندارم .. 

میدونم از نزدیک شاهد استرساییی که کشید خواهرم بودم

جوری شد که گفت واسه بعدی دیگه نمیرم اینارو

خارج از کشور اصلا غربالگریا رو واسه همه انجام نمیدن کسایی که سن بالا دارن ازدواج فامیلی مورد مشکوک یا مورد بیمار داخل خانواده مشروبال الکی و و و ایینجا همههه رو میفرستن خیلیارو تا ته این ازمایشا میکشونن تهش خداروشکر سالمه اما جواب اون نگزانی و استرسایی که مادر کشیدو کی میده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امینوسنتز انجام دادم..با ان تی ۳  ریسک یک به ۲۴ بود اگه اشتباه نکنم...خداروشکر جوابش خوب بود...سه روزه برام اومد جوابش البته کمی هزینه بیشتر دادم .جنسیت رو هم خودشون گفتن موقعی که تماس گرفتن گفتن آزمایش جوابش خوبه...مرکز ژنتیک کریمی نژاد رفتم..الانم هزار مرتبه شکر پسرم خوبه شکر خدا

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
میدونم از نزدیک شاهد استرساییی که کشید خواهرم بودم جوری شد که گفت واسه بعدی دیگه نمیرم اینارو خارج ...

واقعا کی جواب میده ...من شوهرم کارگره الان ۳ ملیون از ما گرفتن با کلی استرس هم که دارم من میکشم ... ماهم هیچی تو خانوادهامون نداریم 

خدایا مواظب پسرام وهمسرم باش🤲‌‌‌                          

امینوسنتز انجام دادم..با ان تی ۳  ریسک یک به ۲۴ بود اگه اشتباه نکنم...خداروشکر جوابش خوب بود... ...

واااای خداروشکر ...به پسرت بگو برای خاله زهرا دعا کنه 😭😭

واقعا کی جواب میده ...من شوهرم کارگره الان ۳ ملیون از ما گرفتن با کلی استرس هم که دارم من میکشم ... ...

عزیزم

نگران نباش مشکلی نداره مطمعن باااااش

انشاءاالله سر بچه بعدی نرو الکی استرس بکشی واقعا تو اسن شرایط اقتصادس فشار میاره اما باز میگیم فدای سر نینیمون فقط خوب باشه اما اگه واقعا مشکلیم نداشته باشن این استرسا بی تاثیر نیست💔

سلام عزیزم منم سلفری دادم ریسکی که واسه شما زده رنگش نارنجی واسه من قرمز بود احتمال ریسکم بالا بود رفتم سلفری ,باور کن ۱۲ روزی که طول کشید تا جواب بیاد راحت ۱۰ کیلو لاغر شدم همش گریه میکردم شوهرم روحیه ش نابود شده بود هی تاپیک زدم همه گفتن بیخیال واسه ما هم زده بود ولی بچه هامون سالمه ولی من قبول نمیکردم هر شب گریه میکردم و این سایت و اون سایت دنبال اطلاعاتی در مورد بیماری,خلاصه بعد ۱۲ روز جوابم اومد و بچه م سالم بود الان ۴ ماهشه انقد باهوشه که نگو, چون که احتمال ریسک داده بودن همش روش حساسم مثلا بردمش ختنه یکم زخم بود من دیگه دیوانه شدم همش میگفتم نخ حتما چیزیش شده کلی دکتر بردیمش همه خندیدن گفتن هیچی نیست,یا مثلا تپل مپله اینو واسه خودم یه درد بزرگی کردم که چرا تپله آخر سر پریروز دکترش عصبانی شد گفت بقیه پیرمو در اوردن از بس میگن دارو بده بچه مون چاق شه تو دردت اینه چرا بچه این همه سالمه!از من به تو نصیحت فقط روحیه ت رو حفظش کن و به چیزی فکر نکن,خیلیا این حرفو به من زدن من قبول نکردم غصه خوردم تو قبول کن

بعد یه چیزیم بگم یکی از اشناهامون تو ازمایشگاه ژنتیک کار میکنه ازش پرسیدم که چرا پس اینطوری نشون داده,گفت ای کاش اولش به من میگفتی نمیزاشتم این همه عذاب بکشین, دستگاهامون قدیمیه وقتی که تحریم نبودیم خریدیم بعدش که تحریم شد دیگه کیت بهمون ندادن ما هم اومدیم خودمون شبیه سازی کردیم ولی بعضی وقتا دستگاه نمیخونه و ارور میده بخاطر همین ریسک میزنه

بعد یه چیزیم بگم یکی از اشناهامون تو ازمایشگاه ژنتیک کار میکنه ازش پرسیدم که چرا پس اینطوری نشون داد ...

واقعا 🥺🥺  کاش حداقل بگن احتمال داره خطا آزمایشگاهی باشه ...اخه من سونوم همه چیزش عالی بود  ولی آزمایشم ریسک زده اصلا دکتر وقتی دید کلی تعجب کرد ولی گفت حتما برو 

واقعا 🥺🥺  کاش حداقل بگن احتمال داره خطا آزمایشگاهی باشه ...اخه من سونوم همه چیزش عالی بود &nb ...

اره عزیزم واقعا,منم سونوم خوب بود ولی ازمایشم ریسک زد ,ببین بچه بغلم داشت گریه میکرد ولی همه رو برات نوشتم که فقط حالت خوب باشه و مطمئن باشی همش چرت و پرته بیخیالش باش بهت قول میدم هیچی نیست لطفا حرف منو گوش بده و حالتو خوب کن,متصدی آزمایشگاه میگفت از ۱۰۰۰ نفری که میان شاید یکی دو نفری سندروم داشته باشن اونم خیلی چیزا فاکتورشه ارثی بودن یا سن خیلی خیلی زیاد خانم و....

واااای خداروشکر ...به پسرت بگو برای خاله زهرا دعا کنه 😭😭

عزیز دلمممم.خدا انشاالله نینی کوچولوتو صحیح و سالم بزاره توی بغلت..استرس نداشته باش گلم..خوب نیست برای نینیت..به خدا درکت میکنم..چه شبهایی که تا صبح گریه کنم و سر سجاده زار زدم فقط خدا میدونه...تا میتونی دعای مشلول رو بخون برای برآورده شدن حاجاته...به امید خدا سلامت بغل میگیریش...این دکترا هم زیاد حالیشون نیست الکی استرس میندازن به جون آدم...این روزا هم میگذره عزیزم..توکلت به خدا باشه

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
اره عزیزم واقعا,منم سونوم خوب بود ولی ازمایشم ریسک زد ,ببین بچه بغلم داشت گریه میکرد ولی همه رو برات ...

واقعا ممنون عزیزم که امید میدی ...خدا بچه ات رو برات حفظ کنه ...  🥰🥰🥰🥰🥰

عزیز دلمممم.خدا انشاالله نینی کوچولوتو صحیح و سالم بزاره توی بغلت..استرس نداشته باش گلم..خوب نیست بر ...

انشالله ممنون عزیزم 

خدا بچه ی شما رو هم حفظ کنه براتون 🥰🥰

دیگه هرچی خدا بخواد همون میشه من که کاری از دستم برنمیاد 😔