2777
2789

سلااام سلاااام به همه دوستان عزیززز💥

عزیزان من دهم تجربی هستم و میخوام برای زیست کتاب فاگوزیست تهیه کنم ولی وقتی تو گوگل سرچ میکنم خیلی میاد و من گیج شدم نمیدونم کدوم مال دهمه چون چند مدله رو همشم نوشته دهم میخواستم ببینم کسی اینجا رشته تجربی هست و این کتاب رو داره که بتونه منو راهنمایی کنه؟ 

نظری هم درباره این کتاب دارین میتونین بگین💥

فاگوزیست خیلی سخته واقعا پیچیدس بهتره واسه دهم خیلی سبز بگیری فاگوزیست برای دوازدهم پیشنهاد میکنن

عع یعنی به نظرتون برای دهم تهیه نکنم 

آخه میدونین من مدرسه ای که میرم مدرسه ای هست که سطح سوالاتش خیلی بالاعه در واقع وقتی سوالات مدرسمو با دوستام تو هر درسی مقایسه میکنم میبینم مال من خیلی بالاتره حتی دوستامم میگن برای همین کتاب کفایت نمیکنه برام چون واقعا سخت میگیرن💔

گفتم اینو بخرم که تو عید بخونم💔

حالا اگه این تهیه نکنم به نظرتون خیلی سبز تهیه کنم؟ 

کتاب ماجراهای من و درسام؟ یا تستش که عکس یه قلبه کدومشو💥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاگوزیست خیلی سخته واقعا پیچیدس بهتره واسه دهم خیلی سبز بگیری فاگوزیست برای دوازدهم پیشنهاد میکنن

از طرفی هم گفتم زیستو هی کم کم از دهم حسابی بخونم که دوازدهم بیچاره نشم میترسم از دوازدهم😰اصلا از سال آخر و کنکور وحشت دارم😰

عع یعنی به نظرتون برای دهم تهیه نکنم  آخه میدونین من مدرسه ای که میرم مدرسه ای هست که سطح سوال ...

خیلی سبز زیست دهم سطحش خیلی خوبه کلی درسنامه داره نزدیکایه ۲۰ صفحه برای هر بحث درسنامه داره بهنظرم خیلی خوبه 

عع یعنی به نظرتون برای دهم تهیه نکنم  آخه میدونین من مدرسه ای که میرم مدرسه ای هست که سطح سوال ...

پسرمن برا چندسال پیشه بیولوژی کمپل داشت الان بلااستفادست میخوام ببرم کتابخونه اهداکنم

دعاکن خونه داربشم یه خونه ی بزرگ یه حیاط درندشت میخوام بادستای خودم توحیاطش درختای زردآلو وسیب بکارم انقدرگل بکارم توباغچه هاش که عطرشون همسایه هارو دیوونه کنه دعاکن برام🌷🌷🌷🌷🙏🙏
خیلی سبز زیست دهم سطحش خیلی خوبه کلی درسنامه داره نزدیکایه ۲۰ صفحه برای هر بحث درسنامه داره بهنظرم خ ...

آها پس منم کتاب تستشو میخرم برای عید کار میکنم بلکه بتونم از پس این امتحانا بر بیام💞

پسرمن برا چندسال پیشه بیولوژی کمپل داشت الان بلااستفادست میخوام ببرم کتابخونه اهداکنم

چقدر عالی🌷میشه منو یکم راهنمایی کنین که برای زیست از چه منابعی استفاده کنم؟🌷

چه کمک آموزشی خوبه هر کمک آموزشی باشه تهیه میکنم سفارش میدم میارن فقط نمیدونم برای موفقیت در زیست باید از چه کمک آموزشی استفاده کنم البته خودم چندتا چیز دارم ولی نظرم فاگوزیست بود میخواستم ببینم که پسرتون راضی بودن کتاب خوبیه؟ اگه خوبه تهیه میکنم💞

چقدر عالی🌷میشه منو یکم راهنمایی کنین که برای زیست از چه منابعی استفاده کنم؟🌷 چه کمک آموزشی خوبه ه ...

عزیزم معلمشون گفته بود بگیرین همینو 

دعاکن خونه داربشم یه خونه ی بزرگ یه حیاط درندشت میخوام بادستای خودم توحیاطش درختای زردآلو وسیب بکارم انقدرگل بکارم توباغچه هاش که عطرشون همسایه هارو دیوونه کنه دعاکن برام🌷🌷🌷🌷🙏🙏