2777
2789
عنوان

خدایی کسی هست که دل و دمق واسه خرید داشته باشه تواین گرونی!

| مشاهده متن کامل بحث + 8270 بازدید | 244 پست
شوشوی من شرکت کامپیوتری داره
اصلا فروش ندارن مخصوصا لبتاپ
میگه اصلا نمیصرفه جنس بخریم بدیم مشتری قسطی بببره
بعد فرداش خودمون گرونتر بخریم
قطعات کامپیوتر که افتضاااااااااااااااح گرون شده
Lilypie Pregnancy tickers
من که امسال فقط یه کفش خریدم اونم چون ورم دارم کفشای قبل از بارداریم تو پام نمیره همیننننننننننننننننننننننن

امسال هنر کنیم فقط بچه ها رو نو نوار کنیم

شوشو هم که هیچ سالی خرید نمیکنه

شوشوی من کارمنده و با عیدی کلااااااااااااااااااااااااااااننننننننننننن 350 هزاررررررررررررررررررر توماننننننننننننننننننن

امسال و ایششششششششالا سر میکنیم هههههههههههه

خیلیا دارن از آب گل آلود ماهی میگیرن من تا قیمتا سر و سامون نگیره واسه خوم خرید نمیکنم بخوامم نمیتونم ولی خوب عید مال بچه هاس واسه بچه هام همه چی میخرم ایشالاااااااااااااااااااااااااا

طرف یونجه ...آباد سفلی رو میفروشه گرون کرده انگار از دوبی وارد میکرده حالا دلار گرون شده جنس اونم کشیده بالا ههههههههه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم اردیبهشت میخواستیم خونه بخریم فقط یه هفته معطل کردیم روی خونه
20 تومن اومد اونم کیییییی پارسال
حالا امسال ایشالا اگه بشه باید بخریم
اجاره هام خیلییییییییی بده
سامان . مرجان . آران . باران :))))
خدا جونمممم خیلیییییییییییییییییی شکرتتتتتتتت خیلییییییییی :*:*:*
اره راست میگین تو همین کار کابینت همسرم هر روز با دل پر میاد که من فلان قرار داد و بستم رفتیم مصالحش و بخریم قیمتا اینقدر بالا رفته که هیچ سودی نمیکنیم اگه از جیب ندیم مسخرست واقعا
گاهی باید در مشکلات سکوت کرد، شاید خداحرفی برای گفتن داشته باشد
رژین جون همسری منم مهندس متالوژه و تو کار قطعات تولید شن و ماسه است...و میگه مصالح خیلی گرون میشه...هر جوری شده خونه بخرید زیاد وسواس ب خرج نده...همون 10 11 ساله هم شده بخرین
سعی نکن متفاوت باشی...فقط خوب باش خوب بودن به اندازه ی کافی متفاوته...
اگه جنگ بشه که کلا ملک می یاد پایین چون هیچ کس نمی یاد تو یه کشور جنگزده سرمایه گذاری کنه ولی به هر حال یه سرپناه که می خواد ادم ماها که نمی خوایم سرمایه گذاری کنیم می خوایم زندگی کنیم
Lilypie Maternity tickers
افرین الی جون . خوشم اومد ا ز مدیریتت .
اره مرجان جون اخه من تنهایی برم تو بنگاه ها که نمیتونم خونه بخرم همسرم هم تو کارش خیلی متعهده مثلا اگه بگه فلان سالن رو واسه دکوراسیون داخلیش فلان تاریخ تحویل میده حاضر نیست 1 ساعت وقت اضافه بگذاره بریم بنگاه که مبادا به قولش عمل نکرده باشه مشکل اخه یکی دو تا نیست همه یگن کابینت کارا بد قولن پس من چه کنم با این شوشو که حاضر نیست 1 روز کارش بالا پایین شه .من که تنهایی نمیتونم با بنگاه دار برم خونه ببینم هیچ کسی هم تو شهرم نیست کمکم باشه
گاهی باید در مشکلات سکوت کرد، شاید خداحرفی برای گفتن داشته باشد