2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل فروشی باغ وطن آبادی معروفه بوتیکای معلم و گلسارم خیلی خوبن بیشتر معلم

عزیزم شماجایی رومیشناسی مانتوهای خوب شیک وارزون داشته باشه؟

گیجم کردن این مدت یکی میگ برومعلم یکی میگ مطهری ،علم الهدی

بنظرت کدوم بهتره ک بازارش بزرگ باشه وارزون وتنوع داشته باشن؟

خودم خیلی دلم میخادبرم شهرداری

عزیزم شماجایی رومیشناسی مانتوهای خوب شیک وارزون داشته باشه؟ گیجم کردن این مدت یکی میگ برومعلم یکی م ...

عزیزم مانتوی قیمت مناسب تا چه قیمتی مد نظرتون هست؟الان از ۲۰۰ تا ۴۰۰ منطقین قیمتها

شهرداری نرو چیزای زیادی نداره معلم بهتره

بوتیک خانم‌گل پارمیس سدی هاتلی لمیس هشت مارچ خوبن 

عزیزم شماجایی رومیشناسی مانتوهای خوب شیک وارزون داشته باشه؟ گیجم کردن این مدت یکی میگ برومعلم یکی م ...

غزال جان به نظر من برو خیابان معلم.خیلی چیزای شیکی داره.من به شخصه بوتیک آویژه رو دوست دارم چون لباسای شیکی داره.

گاز ورمه عزیزم😁
عزیزم مانتوی قیمت مناسب تا چه قیمتی مد نظرتون هست؟الان از ۲۰۰ تا ۴۰۰ منطقین قیمتها شهرداری نرو چیزا ...

اره همین حدودعزیزم

من حتی یبارتاپیک زدم هیچکس نیومد

منتهامن محجبه م دنبال چیزسنگین شیک میگردم نه مانتوعروسکی وتوری مانند

بنظرت کدومشوبرم قربونت برم؟

دوستم میگ همین لاهیجان بخر ولی من اصلاخوشم نیومده

دلم میخاد یجابرم همجاش تو درتو پرمانتو لباس وحراجی باشه

غزال جان به نظر من برو خیابان معلم.خیلی چیزای شیکی داره.من به شخصه بوتیک آویژه رو دوست دارم چون لباس ...

ممنون عزیزدلم😍😍

منم تعریف معلم روخیلی شنیدم

بنظرت میشه اونجاخریدم تموم شدبیام سمت شهرداری یادیرم میشه؟

من دنبال ی لباس سنگین وپوشیده میگردم چون اصلاچیزای کوتاه وبدنما دوسندارم 

ممنون عزیزدلم😍😍 منم تعریف معلم روخیلی شنیدم بنظرت میشه اونجاخریدم تموم شدبیام سمت شهرداری یادیرم ...

اگه اینستاگرام داری کافیه تو گوگل سرچ کنی بوتیک معلم رشت.اینستای تک تک شونو میاره.از خونه پستاشونو نگاه کن اول و اگه از چیزی نوشت اومد حتما تو کامنتا بپرس که موجوده یا نه چون زود تموم میشن این موقع از سال.راستش من شهرداری زیاد نمی‌رم چون یکم شلوغه و خب رشت هستو شهرداریش.اگه اومدی حتما یه سر به اونجا بزن مخصوصا وقتی هوا تاریک میشه😍البته اون ساعت شلوغه ولی به نظرم اوج قشنگیشه ولی از نظر خرید به نظرم معلم در الویته.من اگه بودم اول میرفتم معلم

گاز ورمه عزیزم😁
ممنون عزیزدلم😍😍 منم تعریف معلم روخیلی شنیدم بنظرت میشه اونجاخریدم تموم شدبیام سمت شهرداری یادیرم ...

اگه ماشین دارین معلم رو میتونین کامل و راحت بگردین ولی شهرداری سنگفرشه باید پیاده برین.تو خیابان معلم به میدان مادر که رسیدین برین سمت سعدی ولی ماشین تونو همون جلوها میتونین فقط پارک کنین و بقیه راهو باید پیاده برین.

گاز ورمه عزیزم😁
اره همین حدودعزیزم من حتی یبارتاپیک زدم هیچکس نیومد منتهامن محجبه م دنبال چیزسنگین شیک میگردم نه م ...

عزیزم چیزای شیک و سنگین بااین قیمت پیدا نمیشن  یا باید خیلی بچرخی منتهی چون من استایل و تیپم محجبه نیس نمیدونم کجاها واقعا دارن ولی  مرکز خرید رز و مانتوی حیدری و پدرام و پاساژ پله برقی و پاساژ نگین و پاسارگاد تو قسمت لباس مجلسی مانتو شلوار پوشیده دارن ولی گرون

نظر من اینه یه مانتوی جلوباز بخری جلوش قزن بدوزی  آستیناشم یکم گشاد باشن زیرش ساق دست بپوشی و رنگشو با شال یا روسریت ست کنی خیلی خوب میشه بازم سلیقه ای هست

ولی با توجه به چیزی که احتیاج داری تواین سبک مانتوها معمولا رسمی و ادارین یا مجلسی

کت و شلوارم میتونی بخری ولی یقه باز نباشه اما گشاد تر باشه بتونی بپوشی

اگه اینستاگرام داری کافیه تو گوگل سرچ کنی بوتیک معلم رشت.اینستای تک تک شونو میاره.از خونه پستاشونو ن ...

ممنون عزیزدلم بابت راهنمایی فوق العادت😍😍😉

من دوتومن دارم کلی م میخام مانتوشلواربخرم خداکنه برسم ب همشون

واقعایدنیاممنون

خودتم هربارسوال وکاری راجب لاهیجان داشتی صدام کن قربونت بشم😘

عزیزم چیزای شیک و سنگین بااین قیمت پیدا نمیشن  یا باید خیلی بچرخی منتهی چون من استایل و تیپم مح ...

اره دقیقا

معمولادکمه ای کم شده خیلی

خودمم اگ بخام بدوزم صرف نمیکنه هیچ ،تازه خوبم نمیشه

بعدبقول شماخیلیم چیزای سنگین گرونن،مثلامانتوبلوچ چنتادیدم بدنبودن ولی بشدت گرون

درهرحال بابت راهنماییت یدنیاممنون عزیزدلم😘💋

اگه ماشین دارین معلم رو میتونین کامل و راحت بگردین ولی شهرداری سنگفرشه باید پیاده برین.تو خیابان معل ...

ن قربونت برم ماشین نداریم

میخام از جانبازان بیام

خداکنه هردوجابرسم