2777
2789

لطفا هرکی میدونه راهنمایی کنه. یک ماه پیش دوتا پرژسترون تزریق کردم.اصلا درد نداشتم.‌الان دو هفته هست از جای یکی از تزریق ها درد شروع شد. درد کم کم زیاد شد و الان زده به پشت کمرم. هم درد هست هم سوزش. اصلا نمیتونم به پشت بخوابم. برام عجیب هست چون دو هفته اول هیچی نبود.‌ قبلا سابقه درد طولانی بعد از تزریق پرژسترون داشتم ولی از روز اول بود و پخش نشده بود. نمیدونم چکار کنم. دردش مهم نیست. خیلی میترسم

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.

نترس منم لحظه تزریق درد نداشتم بعد دو سه روز شروع شده الانمنن دوتا بجا زدم که مثلاً پریود بشم الان پنج روزه نشدم نمی‌دونم چمه شما واسه چی زدید؟و اینکه نتیجه گرفیتن

👈👈👈👈الهم عجل لولیک الفرج برای حل مشکلم صلوات بفرستین لطفا🌹🌹
نترس منم لحظه تزریق درد نداشتم بعد دو سه روز شروع شده الانمنن دوتا بجا زدم که مثلاً پریود بشم الان پ ...

من برای پریود شدن زدم. نامنظم هست. خیلی سال هست زیر نظر دکتر دارم میزنم. مشکل اینه دو هفته هیچی نبود حالا داره زیاد میشه

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.