2777
2789
پسرم یه هفته است به دنیا اومده اون موقع که باردار بودم دخترم می گفت اسمشو بذاریم دانیال ولی ما خودمون اسمی انتخاب نکرده بودیم هر کی می پرسید می گفتیم پونه میگه دانیال ولی هنوز معلوم نیست روزهای آخر به این نتیجه رسیدیم که دانیال خوب نیست و از بین اسمایی که توی لیستمون بود بردیا رو انتخاب کردیم حالا هر کی از راه می رسه یه چیزی میگه همه میگن این چه اسمیه همون دانیال چش بود ؟ جوری شده که شوهرم شک افتاده میگه نکنه اسم خوبی نباشه چرا همه اینجوری میگن منم حقیقتش زیاد دانیال رو دوست ندارم ولی چون ایران نیستیم شوهرم میگه یه اسمی باشه که برای همه تلفظش راحت باشه لطفا نظرتونو بگید واقعا اسم بردیا مشکلی داره ؟؟؟؟؟ عجیب و غریب یا دور از ذهنه ؟ زیادی قدیمیه ؟؟ برادر شوهرم میگه خیلی حس هخامنشی داره !!!!! واقعا اینجوریه ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه دانیال خیلی زیاده خودم بردیا رو دوست دارم ولی شک کردم نکنه بردیا خوب نباشه دانیال درسته راحته ولی اسم خیلی معمولیهمی خواستم یکم خاص تر باشه اسمهای جدید رو هم شوهرم نمی پسنده
بردیا اسم قشنگتری به نظر من ایرانی تره. چه خوب میشه که برا همه جا بیفته این اسمای اصیل ایرانی. بابا ما ناسلامتی ایرانی هستیم
خداجونم شکرت . فرشته کوچولوی من آرتا جونم 30 اردیبهشت 94 زمینی شد.
سلام به نظر من نظر هیچکس اهمیتی نداره مهم نظرخود شماست که بردیا رو دوست داشتید و گذاشتید الان اینکه کی چی میگه مهم نیست بردیا اسم زیبایی هست و هیچ مشکلی هم نداره نه معنیش بده نه میشه در آینده به تمسخرش گرفت اصلا نگران نباشید انشالله که بچه صالح باهوش و خوش رفتاری باشه و جوری باشه که وقتی بزرگ شد همون اعضای فامیلتون که به اسمش ایراد میگرفتن بگن منم می خوام اسم نوم رو بردیا بزارم شاید مثل اون بشه وقتی بزرگ شد دعا کنید فرزند تون باعث بزرگی نام باشه هیچوقت نام برای فرزند شما سربلندی نمیاره شاید برخی اسامی باعث سرافکندگی بچه در جامعه باشه ولی مطمئنا بردیا جزو اینگونه اسامی نیست سالم و سلامت باشید
چمتا : chamta-valiasr.mihanblog.com
اسم دخترم هم همه مى گفتن خوب نیست . تا یکى دو ماه درگیرى ذهنى داشتم . الان فقط ترسم از اینه که پسرم وقتى بزرگ شد نگه چرا اسمى گذاشتى که اینجا ناآشناست هر چند بردیا اسم ساده ایه و تلفظ و نوشتار مشکلى نداره
عزیزم اسم خیلی سلیقه ایه به نظر من اسم خیلی شیک و قشنگیه و از دانیال قشنگتره. من همیشه حس خوبی نسبت به این اسم داشتم
زندگی به من یاد داد اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد.......تا به من ثابت کند در تاریکی همه ما شبیه همدیگریم.......... www.manedarman.blogfa.com
من دلیل نگرانیت رو درک نمیکنم عزیزم چه اهمیتی داره کی چی میگه آخه من اسم پسرم رو می خواستم پویان بزارم پدر شوهرم رک زد تو ذوقم و گفت بی خود اسم قرآنی باید رو نوه من باشه منم گشتم و گشتم آخر اسمشو احسان گذاشتم حالا این دفعه خانواده خودم اعتراض کردن که مگه پویان چش بود احسان خیلی قدیمیه ببین اینا رو گفتم که بگم هیچوقت ما نمیتونیم نظر همه اطرافیانمون رو تامین کنیم هر کسی یک دیدگاه و سلیقه ای داره
چمتا : chamta-valiasr.mihanblog.com