2777
2789
عنوان

دلم گرفته خیلیم گرفته

128 بازدید | 7 پست

دوستدارم بشینم باخدا درد دل کنم بگم اخه دورت بگردم گناهمون چیه اینقدر امتحانمون میکنی بخودت قسم دیگه کم اوردیم ۳تا جاری تو یه ساختمونیم و ۲تاشونم بعد من عروسی کردن یکیش بچه داشت یکیشم تازه زایمان کرده خداحفظش کنه ولی خیلی دلم میگیرع خدا🥺مگه چقدر بدم که لایق مادر شدن نمیبینی همسرمم خیلی غصه میخوره ولی به روش نمیاره مامانش تازه فوت کرده امشب عکساش نگا کرد انقدر گریه کرد صورتش شده بود قرمز قرمز منم باهاش اشک ریختم ولی میدونم بیشتر اونم خسته شده ...ازاین وضعیت

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه جز صبر راه و چاره دیگه ای هم هست؟ انشاالله خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه❤️

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

وای وای نمیدونی چقدر درکت میکنم تازه من کنارش زخم زبونم میشنیدم با یه شرایط سخت بالاخره خدا خواستو نظر کرد بهم ولی هر روز یه چشمم خونه یه چشمم اشک الانم تایپ میکنم گریه میکنم باور کن روزی نیست چندین بار گریه نکنم همش دکترم دارو و درمان همش استرس دارم شرایطم سخته رو تخت افتادم فقط میرم دسشویی و حموم میام باز رو تخت دیگه کم اوردم از ترسو استرس فقط خدارو صدا میزنم بهم سالمو به موقه بده،امید دارم خدا بهت بچهه بده و بارداری راحت. دلت شکسته برای منم دعا کن سالم بدنیا بیاد

دیگه نمیام نی نی سایت
وای وای نمیدونی چقدر درکت میکنم تازه من کنارش زخم زبونم میشنیدم با یه شرایط سخت بالاخره خدا خواستو ن ...

الهی فداتشم عزیزدلم انشاالله بسلامتی فارغ شی جان دلم بخدا منم دیگه کم اوردم هرروز جاریم استوریای رنگ به رنگ میذاره خدایا مرسی که منو لایق مادرشدن دونستی و مرسی که خواستی لبخندم از ته دل باشه و پایدار باشه 🧿🧿باچندتا از اینا دلم میگیره خیلی تروخدا توام برا من دعا کن دیگه کم اوردم💔

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت
الهی فداتشم عزیزدلم انشاالله بسلامتی فارغ شی جان دلم بخدا منم دیگه کم اوردم هرروز جاریم استوریای رنگ ...

من سرکلاژیم بعد الان دوروزه عین درد پریودی میگیره ول میکنه منو از صبح که پاشدم دردام بیشتر شده نینی هم تکون نمیخورد تا الان که یک کوچولو تکون خورد گریم گرفته بود،نمیدونی چه جگر خونی دارم هر روزم گریس،من ارزو میکنم بارداری خوبی داشته باشی هیچکی عین من عذاب نکشه امیدوارم خدا صدامو بشنوه منو نا امید نکنه بتونم بچمو به موقه سالم بغل بگیرم توام واسم دعا کن

دیگه نمیام نی نی سایت
من سرکلاژیم بعد الان دوروزه عین درد پریودی میگیره ول میکنه منو از صبح که پاشدم دردام بیشتر شده نینی ...

انشاالله عزیزم به امیدخدا بسلامتی نینی نازتو بگیری بغلت😘😘😘