2777
2789
عنوان

چله بری بارداری

583 بازدید | 25 پست

بچه ها من چله بری کردم پیش یه اقایی 

بچه دار شدم در کمال ناباوری 

ولی بچم سقط شد 

الانم اون اقاعه مریض احواله دیگه کار نمیکنه 

من میخام باز چله ببرم باز شه 

تروخدا اگه کسی رو سراغ دارید که دنبال پول نیست بگید 

چله بری چیه؟

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم طولانیه برا خانم هایی مه باردارنمیشنه 

خوب اخه خاله منم باردار نمیشه .اگه میشه بگو تا بهش بگم

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
برای من ۷تا نخ بود گفت ببند به دست راستت 

یعنی چی به نخ دعا می خونه

یکم طولانیه برا خانم هایی مه باردارنمیشنه 

من مادرشوهرم میگفت زن زائو که میره حمام چهل بکنه اون غسلی که میکنه رو توی یه تشت بکنه اون اب جمع کنه بریزه سره خانومی که چله داره بدون اینکه خشک کنه منتظر بشه خودش خشک بشه ،ببین نزدیکانت زایمان نکردن اب چله شونو بگیری با اینکار خیلیا حامله شدن ،