دایه_مکفی_اهمالکار مدیر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 3602 عنوان دخترای گل، بیایید دایه مکفی کارتون داره... | مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 33 پست سلامهر خواستهای دارید نیت کنید، لایکم کنید برای هر کدومتون سوره قریش بخونم، امید دارم که خدا به من هم نظر کنه، اگه دوست داشتید یه بار به نیت من بگید: یا رئوفُ یا رحیمُ کاربر مشهوری نیستم، ولی بعد دو سال و اندی برگشتم...😃 1400/12/11 | 01:41 25 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرغسوخاری عضویت: 1400/02/24 تعداد پست: 4535 ۵ مرتبه گفتم به نیتتاسمم ( زهرا )دعام کن بعد از،عید به ۲ تا خواستم برسم.🙏🏻😔🌹
دایه_مکفی_اهمالکار مدیر استارتر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 3602 و این ک شاید با این ذکر استغفار - استغفرالله الذی لا اله الی الله هو الحی و القیوم اای آخر آشنا باشی ... آره اینجا خیلی شنیدم تعریفش روانشاءالله موفق بشم بگم منمبازم ممنونم ازت بسیار کاربر مشهوری نیستم، ولی بعد دو سال و اندی برگشتم...😃
نهنگعنبر عضویت: 1400/11/12 تعداد پست: 2703 چه سوالی؟😃 اسم کاربریت ینی چه ؟😂 بزرگترین دعاها دعابرای فرج مولا صاحب الزمان است گشایش شیعیان تنها درظهورایشان محقق میشوداللهم عجل لولیک الفرج خداوندا مرگ من وفرزندانم راتنها درشهادت قراربده آمیییین۰لایک ودرخاست دوستی ممنوع باتچکر.
دایه_مکفی_اهمالکار مدیر استارتر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 3602 اسم کاربریت ینی چه ؟😂 دایه مکفی اسم شخصیت یه فیلمهاهمالکار هم یعنی کسیکه اهمال میکنه، یه جورایی تنبلی و عقب انداختن کارها معنیش میشه😄 کاربر مشهوری نیستم، ولی بعد دو سال و اندی برگشتم...😃