2777
2789
عنوان

دخترای گل، بیایید دایه مکفی کارتون داره...

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 33 پست
بگردم خداروشکر منم زدم تو فاز احساسات هی جوابتونو میخونم هی اشک میچکونم😅 قربون دل بزرگ و مهربون ...

من هر چی میکشم از گناهامه، اگه به دل مهربونت افتاده که برام دعایی کنی فقط ازت میخوام برام استغفار کنی عزیز دلم، حتی شده یه بار...

خیلی خیلی خیلی ازت ممنونم که باهام همدردی میکنی.❤

کاربر مشهوری نیستم، ولی بعد دو سال و اندی برگشتم...😃
من هر چی میکشم از گناهامه، اگه به دل مهربونت افتاده که برام دعایی کنی فقط ازت میخوام برام استغفار کن ...

خدا ب من لیاقت بده ک با جسم و روح و روانِ آغشته ب اعمالِ دور از خدای نورِ مطلقم برای شما دعا کنم براتون استغفار کنم

لایق باشم با جون دل

عزیز دلین

الهی ک ب سریع ترین زمان ممکن حس کنین و متوجه این بشین ک در آغوشِ خدا هستین

هزاران تشکر برای این تاپیک زیبا

و برای این نام کاربری دلبر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هر چی میکشم از گناهامه، اگه به دل مهربونت افتاده که برام دعایی کنی فقط ازت میخوام برام استغفار کن ...

و این ک شاید با این ذکر استغفار - استغفرالله الذی لا اله الی الله هو الحی و القیوم اای آخر آشنا باشین

ک روزی 400 مرتبه تا 60 روزه

اگه ن ک متن کاملشو براتون بفرستم

چون عالیه

اگه آره بازم ادامه بدین فراتر از 60 روز

من لایق نشدم ادامش بدم

سلام ممنون میشم ضمنا برام سواله اسم کاربریت ؟🤔

بزرگترین دعاها دعابرای فرج مولا صاحب الزمان است گشایش شیعیان تنها درظهورایشان محقق میشوداللهم عجل لولیک الفرج خداوندا مرگ من وفرزندانم راتنها درشهادت قراربده آمیییین۰لایک ودرخاست دوستی ممنوع باتچکر.

پولدار بشم

من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج  مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘

دعا کن بتونم باز نمازمو شروع کنم😔روحم عذاب میکشه از بی نمازی 😔دعا کن خدا بهم نظر کنه،دوباره بخواتم

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ممنون میشم برا خونه دار شدنمون دعا کن خیلی سخته مستاجری ..و ایشالله بچه هام سلامت باشن و عاقبت بخیر 

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ