2777
2789

سلام‌گلای‌من‌توروووخدا‌کمکم‌کنید‌‌من‌شوهرم‌ینی‌نامزدم‌از‌۹سالگی‌بی‌پدر‌بوده‌و‌مادرشم‌کار‌کرده‌خرحشونو‌داد‌ه‌زیاد‌رو‌تربیت‌بچه‌هاشم‌کارنکرده‌حالا‌این‌نامزدمم‌نمیتونه‌چطور باید احترام‌گذاشت‌ام رو ز‌اومده‌ک‌منو‌برداره‌صوهرم‌مامانم‌بادوستش‌از‌اونورمیومده‌شوهرمم‌از‌این‌طرف‌کوچه‌دم‌درمونم‌ماشین‌با بام‌بود‌ک‌مینی‌بوس‌هستش‌نامزدم‌اون‌طرف‌مینی‌بوس‌بود تو‌اون‌ور‌کو چه‌ک‌کوچهبزرگ‌هس‌مادرمم این ور کوجه پشت ماشینمون (شوهرمم باماشین )  مادرمم یجور مونده بود ک ی طرفش پشت مینی بوس بود ی طرفش هم بیرون بعدش شوهرم دیگه نمیدونم چرا دیگه ن بوق داد ن سرشو تکون داد ننو برداشت ر فت بعدش حالا الان اومدم خونه مادرم شروع کرده که هی میگه ک من میگم بیا قهر کن بشین بگو طلاق میخوام گوش نمیدی اونم اومدم زنگ زده دلش تنگ شد ه باهام صحبت میکنه بیچارهیجور مهربون حرف میزد دلمم براش تنگ میشه دلم نمیاد اینطوری کنم دلم نمیخواد ازم کینه داشته باشه نمیخوامفردا پس فردا ک رفتم سرخونه زندگیم هی بگه تو طلاق میخواستی بگیری تو چی ولی ادمی نیس ک سربکوبه بدیه کسیو 

میشه برام دعا کنید ؟؟؟؟؟؟

چرا اینجوری تایپ کردی خونده نمیشه. چرا فاصله نزاشتی

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چشام درد گرفت فاصله بین کلمات نیست چرا

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

این چه حرفیه مادرت میزنه 

اینجور موقع ها سیاست داشته باش 

به مامانت بگو به شوهرم گفتم گفته حواسم نشده سلام بدم کلی معذرت خواهی کرد و ...

به شوهرتم بگو به مامانم سلام ندادی گلگی کرد من گفتم از طرف تو حواست نبوده 

سعی کن اینجور موقع ها نزاری کدورت پیش بیاد 

عزیزم 

اولا حرف مادرتون صحیح نیست

دوما اگه همسرت آداب معاشرتش ضعیفه شما کم کم بهش یاد بده

مثلا تو همین مورد میگفتی اااا مامانم و دوستش بهتره دور بزنی بریم یه حال و اوالی بپرسیم بعد بریم

خودتون احترامو با کارا و رفتاراتون بهش یاد بدید

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

اینم بگم ک من بخاطر ب دنیا اومدن برادر زادم ر فت م تهران ۲۴روز بامادرم شوهرمم اینجا بود بعدش اونجا روز زن شد سالگرد ازدواجمون شد و یکی هم نمیدونم چی شد برام هچی نگرفت پول نفرستاد یکمم الان موقع نامزدی نمیخواد بده میگه خونه خودت باشی میدم پول دستش پول نبود ینی خوابیده بود کار نمیکرد تو مناسبتا بعدش هیچ پولی حتی ۱۰ تومن هم نداد منم هی دعواکردم دیگه زخم زبون اینااااا..... د ید م هیجی نفرستاد دیگه نگفتم از اولشم مادر اینا میگن ک فقط بشین بگو نمیخوام طلاق میخوام اخه مطمئنیم ک ب هیچ عنوان طلاق نمیده چون بیشتر از خودش دوسم داره منم بدون اون نمیتونم مامانو بابام میگن طلاق داد هم اشکال نداره داداشامم همینطور ولی من میدونم اگه اون نباشه حتما مردم چون نفسم وصله ب نفساش درسته برام هیج کاری نکردا هیچی نداده نخریدا ولی خبممقرم براش توروووووخدا هرکی میخواد بیاد نمک رو زخمم باشه لطفا کسی نفرسته فقط راه حل میخوام 

حالا بخاطر همهچیش هم داداشم میگه ک من میام عید ادمش میکنم حالا ببینم د اد اشم جی گف انجام بدم چونب داداش کوچیکم اعتقاد دارم ک میتونه درستشکنه 

میشه برام دعا کنید ؟؟؟؟؟؟