2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کو

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
۱۲ تومن ؟😶 من از یه نفر شنیدم ۲۰ تومن شده هزینه عمل بینی ولی خیلی خوب عمل کرده هم هزینه ش مناسبه ...

واقعا؟اره الان خیلی زیاد شده ولی من فعلا جلوی بینیم ورم داره اونم بخوابه که خیلی عالی میشه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم💫...
واقعا؟اره الان خیلی زیاد شده ولی من فعلا جلوی بینیم ورم داره اونم بخوابه که خیلی عالی میشه

عکسو پاک کردی اسی

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

خیلی تغییر کردی عالی شده فقط چرا عکس قبلت رنگ پوستت تیره هست بعدش سفید شده رنگش

خیلی تغییر کردی عالی شده فقط چرا عکس قبلت رنگ پوستت تیره هست بعدش سفید شده رنگش

بخاطر نور بوده اون عکس قبل عمل پشت به نور بودم در کل پوستم رنگ بعد عملمه😂

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم💫...
بخاطر نور بوده اون عکس قبل عمل پشت به نور بودم در کل پوستم رنگ بعد عملمه😂

اهان خوشگلی گلم😊😘