2777
2789

بچه ها تا حالا شده دو دل بشین؟ دو جلسه اول که دیدمش ازش خوشم اومد از ظاهر و رفتارش ولی جلسه سوم نه انگار خیلی دو دل شدم نسبت بهش پسر خوبیه ها اخلاقش خوبه مهربونه کارشو داره خونه و ماشینم داره دست به جیبم هست قدشم بلنده خوبه یکم لاغرِ و چهره صورتشم معمولی دین و ایمانم داره خانواده داره خوش رو و خوش خندس اهل تفریح و خوش گذرونیم هست حواسش بهت هست به حس رابطه هم توجه میکنه  من خودمم از نظر ظاهری خیلی خوبم و هدفا و نظرات و عقایدمون یکیه جلسه سوم خیلی سرخوش بود آهنگ میخوند از خودش ادا اینا در میاورد یه جورایی خیلی دیگه راحت بود باهام ولی تو مرکز مشاوره رفتیم خیلی سرسنگین و خوب بود بعد که باهم تنها میشدیم اینجوری سرخوش میشد نمیدونم واقعا چیکار کنم باید منتظر بمونم برای تحلیل تست 

من همیشه تو تصوراتم یه چی دیگه بود از نظر وضعیت مالی و ظاهری نمیدونم چیکار کنم از یه طرف میگن پسر خوب اومد قبول کن صبر نکن برای بهترش شما تاحالا همچین تجربه ای و داشتین؟ قبول کردین ؟ یا صبر کردین ؟ اگر قبول کردین خوب بوده ؟ یا اگر صبر کردین بهترش اومده ؟

نکته منفی نداشت که

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکته منفی نداشت که

رفتارش یه مقدار دو دلم کرد و نمیدونم چرا بار سوم قیافش  اصلا به چشمم یه جور دیگه شد 

بعد گفتم که کلا از نظر ظاهری و مالی با تصوراتی که من داشتم فرق داره ولی ویژگی خوبم داره 

قسمت اخر که سوال کردین.سوالاتون خیلی اشتباهه چون یک الگو مانتو نیست که برای همه ی شکل باشه.. برای ...

بله قبول دارم از یه الگو نباید استفاده کرد ولی در کل از کسایی که تجربه دارن راهنمایی میخواستم 

خب عزیزم ننیشه که منتظر بشی اونی که تو تصورته بیاد 

بعدشم یه سری فاکتور های اصلی مثل اعتقادات و خط فکری و اینا هست که نمیشه ازط گذشت بقیه جیز ها خب بعضی هاشون باید بگذری 

قطعا توام یه چیز هایی داری که شاید اون یجور دیگه بخواد 

بعدم سطح مالیش چطوره؟

میگی ماشین خونه داره که

تصور میکردی چجوری میشد؟